Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postawiłem skiny na mecz Na'Vi vs VirtusThrow (if u know what i mean) o łącznej wartości 0.19$,

Przewidywaną nagroda był skin/y o wartości 0.11$ lecz nic nie dostałem. Odzyskałem jedynie swoje.

Zgłaszać to do nich czy jest tego jakieś wyjaśnienie? 

Opublikowano

Obstaw cos znowu i prawdopodobnie dostaniesz wieksza nagrode przy nastepnym meczu.

Sprawdz czy na pewno tak obstawiles w Profile > Bet History.

Opublikowano

To samo miałem, od 2 meczy tak mam. Zabrać to zabiora zawsze ale dac wygrana to juz co innego.

Ktoś musi zabierać te itemy

Opublikowano

To tyle, jeżeli chodzi o brak wygranych skinów.

"5.   In some cases, if your potential reward value is very low, generally below 0.3, there is a chance you may not win something (besides get your initial items back)."

Opublikowano

Witam, postawiłem skiny na mecz Na'Vi vs VirtusThrow (if u know what i mean) o łącznej wartości 0.19$,

Przewidywaną nagroda był skin/y o wartości 0.11$ lecz nic nie dostałem. Odzyskałem jedynie swoje.

Zgłaszać to do nich czy jest tego jakieś wyjaśnienie? 

Wartość beta musi przekraczać 0,30, inaczej masz dużą szansę na to, żeby nic nie dostać. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Obstaw cos znowu i prawdopodobnie dostaniesz wieksza nagrode przy nastepnym meczu.

Sprawdz czy na pewno tak obstawiles w Profile > Bet History.

Tak, normalnie mam zaliczone jako dobrze obstawione.

Wartość beta musi przekraczać 0,30, inaczej masz dużą szansę na to, żeby nic nie dostać. 

Za każdym razem jeśli było chociaż 0.5 coś dostawałem... No ale zawsze jest ten pierwszy raz :D

Opublikowano

Tak, normalnie mam zaliczone jako dobrze obstawione.

Za każdym razem jeśli było chociaż 0.5 coś dostawałem... No ale zawsze jest ten pierwszy raz :D

0,5 > 0,30, więc wnioski nasuwają się same.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

0,5 > 0,30, więc wnioski nasuwają się same.

Pewnie chodziło o 0.05 .. 

csgolounge może ale nie musi wydać skinów o wartości mniejszej niż 0.30$. Zależy to od tego czy mają na stanie takie itemy.

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

chyba że obstawiłes jakiegos skina za 0.04 na druzyne co było na nią z 80 % to nic nie dostaniesz ..

Opublikowano

chyba że obstawiłes jakiegos skina za 0.04 na druzyne co było na nią z 80 % to nic nie dostaniesz ..

Przeczytales post autora? Szkoda slow...

Opublikowano

Ale niektórzy z was to totalne barany ..

Jak na meczu nikt nie obstawiał skinów za cene przykładowo od 0.05 do 0.7 to nici ze skinów ..

Opublikowano

Ale niektórzy z was to totalne barany ..

Jak na meczu nikt nie obstawiał skinów za cene przykładowo od 0.05 do 0.7 to nici ze skinów ..

Wszystko zalezy od tego czy boty maja takie skiny. Po co sie wypowiadasz jak nie masz pojecia na ten temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...