Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V poza steam.... w postaci fizycznej

4CraftersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jezeli kupię GTA V w postaci wersji fizycznej??

Czyli w sklepie, bez aktywacji na steamie, czy bede mogl wtedy te konto i tak aktywowac na steamie?

Czlyi kupuje w sklepie i aktywuje na steamie.

TO jedno pytanie, a drugie:

Co jezeli moje konto steam dostanie bana comunnity, a na nim bd GTA V, konto przepada?

Opublikowano

Co jezeli kupię GTA V w postaci wersji fizycznej??

Czemu to jest pytanie?

Czyli w sklepie, bez aktywacji na steamie, czy bede mogl wtedy te konto i tak aktywowac na steamie?

Nie rozumiem. Jak kupisz w sklepie to jak każda inna gra będzie na płycie do zainstalowania.

Czlyi kupuje w sklepie i aktywuje na steamie.

Jeśli kupisz w sklepie to będzie jakaś aktywacja pewnie, ale czy na steam to kto wie (pewnie ktoś i tak wie).

Co jezeli moje konto steam dostanie bana comunnity, a na nim bd GTA V, konto przepada?

Co do tego to nie wiem.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Podam przykład, jest sobie taka gra Infestation (WARZ) i w tą grę można grać przez zwykly launcher bez steama, ale mozna tez na steamie, i np. kiedy dostaniesz bana za haxy w warz, to na steam nie dostajesz vac bana i na odwrot. Czy w przypadku GTA tez tak bedzie? Nie chce czitowac, ale na wszelki wypadek chce sie upewnic, ze moje GTA jest bezpieczne i nie bd powiazane ze steamem, aczkolwiem chcialbym dodac GTA do bilbiioteki steam.

Opublikowano

Na to czy grę będzie trzeba aktywować na steamie na chwilę obecną raczej nikt nie zna odpowiedzi.

Jednak wracając kilka lat wstecz do Grand Theft Auto IV to można było w nie grać bez powiązania ze steam'em a to już daje do myślenia.

Co do tego tego bana za cheatowanie, to nie mają Ci prawa zablokować gry do singla, bo za to zapłaciłeś. W przypadku oszukiwania jedynie funkcje sieciowe przepadają.

Jednak moim zdaniem GTA V nie będzie trzeba powiązywać ze steamem i nie ma co obawiać się bana, a co za tym idzie będziesz mógł raczej spokojnie w nie grać mając je nawet w bibliotece. Tak w ogóle to nie rozumiem Twojej obawy skoro nie zamierzasz "czitować". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...