Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona pod serwer hamachi

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie że się podoba i mam do zaoferowania kilka innych ciekawych stron ale only pod serwery hamachi więc jak ktoś chętny zapraszam PW

99mpo2.jpg

Opublikowano

Stronka pod hamaka fajna :D użyłbym jej lecz jest mały problem po poprawniej konfiguracji strony nie można się zarejestrować :) uzupełniając poprawnie tabelki oraz klikając zarejestruj wyskakuje napis "Takie konto jest już zarejestrowane", bawiłem się z tą stroną dobrą godzinę i dupa ;c Jeśli faktycznie masz jeszcze strony pod serwer hamachi chętnie je zobaczę. Za chęci zostawiam Ci like :3

Opublikowano

@The Naid
Strona jest powszechnie dostępna nie z elite czy coś więc wyjdz ze swoim komentarzem

@flyby zaraz coś ci na pw podeśle i jakąś działającą strone :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

@The Naid

Strona jest powszechnie dostępna nie z elite czy coś więc wyjdz ze swoim komentarzem

@flyby zaraz coś ci na pw podeśle i jakąś działającą strone :)

Została udostępniona przez złodzieja więc oficjalnie nie jest i nie będzie dostępna więc wyjdź ze swoim tematem retardzie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Napisałem pod serwery hamachi wystarczy spojrzeć w kod :)

@The naid nawet nie wiesz skąd ją mam a piszesz o złodziejstwie spojrzał byś w kod strony a domyślił byś się... kolejny wielki MPCforumowy Miszcz

99mpo2.jpg

Opublikowano

Napisałem pod serwery hamachi wystarczy spojrzeć w kod :)

@The naid nawet nie wiesz skąd ją mam a piszesz o złodziejstwie spojrzał byś w kod strony a domyślił byś się... kolejny wielki MPCforumowy Miszcz

Wali mnie kod, layout strony jest kradziony. Naucz się czytać.

0LsM05U.png

Opublikowano

Tą strone ma http://tameria.pl/

tameria zakodowana przez  MrKoka,pewnie sponsoruje ją kret dziękuję za uwagę Dobranoc .

@top stronka Wizualnie Bardzo ładna standardowe rozmieszczenie elementów kodowanie na hamachi w sam raz

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...