Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki na rankedach

nikema123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyściutkie konto unranked w tamtym sezonie :) dzięki za pochwały :) 2 gierka:     btw, dacie op build na kaliste? w tej gierce inny zrobiłem, od fakera :P

FzfoJeE.png

Opublikowano

Ładnie, ładnie :D

Tylko jedno pytanko L#/BoL, czy Legit? :D

Jak tak dalej będziesz grał, to wyczuwam miejsce dla Ciebie

w wyższej lidze :)­

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie będę udawał, że gram clear, 1 gra l#, ale gdy zobaczyłem, że takie boby to 2 gierke zagrałem czysto, dywizja na main to mierny gold 5, wydaje mi się, że zasługuje na platyne, a wy co myślicie?

Opublikowano

Rozumiem Cię :D

Też czasami lubię sobie przytrzymać V, czy Spację :D

Co do platynki to życzę Ci jej, widząc Twoją drugą grę (Legit), gdzie

zaorałeś jeszcze bardziej niż z L#, to coś znaczy :)

­Keelah se'lai

Pomocnik
Opublikowano

Nie będę ukrywał, że gram clear, 1 gra l#, ale gdy zobaczyłem, że takie boby to 2 gierke zagrałem czysto, dywizja na main to mierny gold 5, wydaje mi się, że zasługuje na platyne, a wy co myślicie?

Że każdy gold V na unrankedach będzie robił miazge :D

Opublikowano

Zaczynam teraz 3 rankeda, jednak kolejka z niskim priorytetem i 10 min trzeba czekać hehe, bo właśnie 30 lvl przed chwilą wbity, a BOT mi się coś zepsuł i afkował, expiłem na szybciutko konto na volibocie.

Opublikowano

Gratulacje, bardzo dobrze Ci idzie. Bardzo zaimponowałeś drugą grą. Można wiedzieć jaki region? EUNE/EUW, czy może coś innego? Jestem ciekawy. :)

Opublikowano

Nie będę udawał, że gram clear, 1 gra l#, ale gdy zobaczyłem, że takie boby to 2 gierke zagrałem czysto, dywizja na main to mierny gold 5, wydaje mi się, że zasługuje na platyne, a wy co myślicie?

No to nie ma co gratulować. xD

Co do Kalisty, to imo jest to najlepszy adc na tą chwilę.

Opublikowano

4 gierka: Zjebali gre, zrobili staty teamowe 0-7, ja aktualnie na 2:0 byłem, wtedy i tak już wyjebane w tą gierke, no trudno, musiał team r******* wszystko, potem alistar poszedł afk, tristana z blitzem już mnie r*******i na lini. Region Tureckie kebaby wiedziałem, że za piękne, żeby było prawdziwe, wiedziałem, że za dobrze mi idzie... Ja po tej jednej przegranej wkurwiony na maxa. jutro lecimy dalej. Macie mój nick: Renifer121 na turcji heheszky ;p

8rSDkIk.png

Pomocnik
Opublikowano

Nigdy nie da się wygrać wszystkiego :) Powodzenia w następnych grach :D. Jestem ciekaw, gdzie Cię wyrzuci ;)

Opublikowano

Powodzenia, szkoda tylko, że nie w pełni czysto, ale i tak. Mam nadzieję, że czysto reprezentujesz stałą formę. :)

Będę wpadać i patrzyć jak Ci idzie.­

­

Opublikowano

Dzisiaj gierki raczej dopiero od 15, bo gram duo z kuzynem, kuzyn to ten na jungli tą VI, a kuzyn do mnie przyjeżdża i zostaje na noc, więc raczej dzisiaj się już dowiem jaka dywizja na mnie czeka :)

Pomocnik
Opublikowano

Dzisiaj gierki raczej dopiero od 15, bo gram duo z kuzynem, kuzyn to ten na jungli tą VI, a kuzyn do mnie przyjeżdża i zostaje na noc, więc raczej dzisiaj się już dowiem jaka dywizja na mnie czeka :)

To wstaw screena dywizji ;)

Pomocnik
Opublikowano

Wrzucę screeny i tak wszystkich gierek ;p tylko mówie, że dopiero o 15 zagram ;p

@Edit jak wygram 8/10 gierek to wyjebie mnie do golda? xD

Możliwe, nie wiem jak z nowym system dywizji, ale jak wygrasz np. 9/10 to chyba powinno ;)

Opublikowano

Nie chce mi się z silvera wychodzić, tam takie boby, ahhaha a wiecie jaka beka? W tym 1 meczu co grałem, to jax miał masterki 16-0-0 pozderki serdeczne dla tego typa.

Pomocnik
Opublikowano

Nie chce mi się z silvera wychodzić, tam takie boby, ahhaha a wiecie jaka beka? W tym 1 meczu co grałem, to jax miał masterki 16-0-0 pozderki serdeczne dla tego typa.

Może jest pro graczem i masterki nie są mu potrzebne :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...