Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. PL'a i nowej postaci - likana

Arik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzała, nie będę pytał czy warto grać na PL'u, bo to już moja decyzja lecz mam kilka pytań co naszego globala.

Ogólnie najwięcej w Metina grałem w 2008-2011, później przestałem, czasami wracałem jednak teraz już kompletnie nie mam pojęcia co się tam dzieje. Niedawno dowiedziałem się, że już wprowadzili nową postać, która mnie szczerze zaciekawiła, bo to dla mnie jakaś świeżość, na pewno lepsza, niż promocje w IS'ie.

Dobra, czas na pytanka - nagradzam lajkami.

1. Chciałbym pograć na serwerze, który może się pochwalić dużą ilością graczy (nienawidzę pustek, M1 ma być pełne) i żeby pojawiały się też postacie na mniejszych poziomach, a nie same 80+. Tanie EQ i tanie KU, wiadomo. Który serwer będzie najlepszy według tych wymagań?

2. Co sądzicie o nowej postaci? Dałbym radę nią pograć zaczynając kompletnie od zera bez żadnego podexpiania przez innych i hajsu? Co z EQ i KU dla niej, ceny bardzo wysokie? 

Dzięki za odpowiedzi. 

Opublikowano

Strzała, nie będę pytał czy warto grać na PL'u, bo to już moja decyzja lecz mam kilka pytań co naszego globala.

Ogólnie najwięcej w Metina grałem w 2008-2011, później przestałem, czasami wracałem jednak teraz już kompletnie nie mam pojęcia co się tam dzieje. Niedawno dowiedziałem się, że już wprowadzili nową postać, która mnie szczerze zaciekawiła, bo to dla mnie jakaś świeżość, na pewno lepsza, niż promocje w IS'ie.

Dobra, czas na pytanka - nagradzam lajkami.

1. Chciałbym pograć na serwerze, który może się pochwalić dużą ilością graczy (nienawidzę pustek, M1 ma być pełne) i żeby pojawiały się też postacie na mniejszych poziomach, a nie same 80+. Tanie EQ i tanie KU, wiadomo. Który serwer będzie najlepszy według tych wymagań? Diumar, dla mnie był to dobry server jeżeli chodzi o ceny, dało sie zarobić i coś kupić w rozsądnych cenach.

2. Co sądzicie o nowej postaci? Dałbym radę nią pograć zaczynając kompletnie od zera bez żadnego podexpiania przez innych i hajsu? Co z EQ i KU dla niej, ceny bardzo wysokie? 

Od 0 bez podexpiania nie ma sensu, tą postacią nie da sie zupełnie expić ani dropić. Polecam podexpić sobie samemu do 30-40 lvl'a i potem zapłacić komuś za dalsze podexpianie.

Dzięki za odpowiedzi. 

Opublikowano

1. Samos, Negros, Diumar

2. Poleciłbym Ci raczej od nowa, od zera nie grać Likanem, mało podropisz, trudny exp. Lepiej najpierw zrób sobie surke albo bodziaka żeby się chociaż w minimalnym stopniu "wybić" ­

Opublikowano

1. Polecam Negros lub Samos ale teraz wszędzie jest mało niskich lv na Pl grają osoby które mają się czym pochwalić.

2. Będzie Ci okrutnie trudno zacząć kompletnie z niczym tą postacią KU dla niej są drogie bo wiadomo nowa postac każdy gra a KU z nieba nie spada więc jest w cenie. 

Opublikowano

Do niedawna grałem na serwerze Diumar gdzie grają "gwiazdy" polskiego Metina xD

Uważam że jest to najlepszy globalny serwer w Polsce pod każdym względem..

- masa ludzkości :)

- taniusie eq (ebo+9 = 60kk, hełm 21lv +9 = 20kk, fms+9 = 80kk)

- co weekend odbywają się wojny topowych gildii

- dużo osób zaczyna tam grę na nowo

Co do "Likana" to z serca odradzam gry tą postacią ponieważ jest to chyba najgorsza postać pod względem PvP oraz EXP..

Pozdrawiam.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Do niedawna grałem na serwerze Diumar gdzie grają "gwiazdy" polskiego Metina xD

Uważam że jest to najlepszy globalny serwer w Polsce pod każdym względem..

- masa ludzkości :)

- taniusie eq (ebo+9 = 60kk, hełm 21lv +9 = 20kk, fms+9 = 80kk)

- co weekend odbywają się wojny topowych gildii

- dużo osób zaczyna tam grę na nowo

Co do "Likana" to z serca odradzam gry tą postacią ponieważ jest to chyba najgorsza postać pod względem PvP oraz EXP..

Pozdrawiam.

Likan pod względem pvp od 75 lvl jest właśnie jednym z najlepszych postaci ;)

Opublikowano
1. Chciałbym pograć na serwerze, który może się pochwalić dużą ilością graczy (nienawidzę pustek, M1 ma być pełne) i żeby pojawiały się też postacie na mniejszych poziomach, a nie same 80+. Tanie EQ i tanie KU, wiadomo. Który serwer będzie najlepszy według tych wymagań? Tortuga, ja gram na Androsie i także jest sporo graczy. Aura 4kk, Czarowane 1,4kk reszta poniżej 1kk.

2. Co sądzicie o nowej postaci? Dałbym radę nią pograć zaczynając kompletnie od zera bez żadnego podexpiania przez innych i hajsu? Co z EQ i KU dla niej, ceny bardzo wysokie? Ceny KU są niskie. Expi się trudno, bo jest mało dostępnych broni i zbroi (w zbroi 1-levelowej musisz grać do 26 poziomu). Bardzo dobra na PVP na wysokich lv'lach z uwagi na nowy rodzaj ataku (większość nie ma ABSów).

Opublikowano

1. Chciałbym pograć na serwerze, który może się pochwalić dużą ilością graczy (nienawidzę pustek, M1 ma być pełne) i żeby pojawiały się też postacie na mniejszych poziomach, a nie same 80+. Tanie EQ i tanie KU, wiadomo. Który serwer będzie najlepszy według tych wymagań? Tak jak wyżej, Diumar, EQ jest w miarę tanie, chociaż ciężko się dorobić na danym lvl'u. W m1 jest sporo osób... KU jak sprawdzałem to tylko na Samosie było porównywalnie.

2. Co sądzicie o nowej postaci? Dałbym radę nią pograć zaczynając kompletnie od zera bez żadnego podexpiania przez innych i hajsu? Co z EQ i KU dla niej, ceny bardzo wysokie? Od zera nie ma co nią zaczynać, należy WP/Bodym się dorobić czegoś(najlepiej expić się razem z buffem.) Ceny KU są wysokie bo zapotrzebowanie duże. Najlepiej na 35 się zatrzymać bodziakiem, dorobić się FMS'a+9 I wydropić na 2xM6 co najmniej (skille do expa)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...