Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Junglera Lee Sin by Shellas

Shellas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny glos do poradnikow ale nastepnym razem daj glosniej mikrofon.

Ok dzięki za radę :) Postaram się to poprawić w następnych filmach, to i tak mój 1 poradnik :)

Opublikowano

No źle nie jest :)

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

1. item do jungli

2. sightstone

3. hydra

4. buty

5. omen

6. spirit

gdzie chcesz jeszcze MoM-a lub LW wcisnac? :D

poza tym, lepiej jest z banshee niz ze spiritem ;)

opis skillow: nie napisales ze drugie Q Lee Sina zadaje tym wiecej dmg, im mniej hp ma przeciwnik. nie powiedziales ze drugie W daje nam spell vampa i life steal. nie powiedziales ze pasywka oprocz AS na dwa ataki odnawia tez przy aa energie.

nie pokazales zadnych plejsow, combo... ward jumpa, ktory jest podstawa tez nie.

glos masz spoko do poradnikow, ale za duzo sie zacinasz. przecwicz sobie tekst, albo napisz na kartce i czytaj go po prostu, wtedy bedzie lepiej imo.

Opublikowano

Konto z brązu 4,dlaczego niebieski item junglerski? Zły build,słabe masterki.

Poradnik dobry dla brązu 3 max. Nie ma nic tutaj o trikach typu kickflash(flashkick),nawet tak podstawowej rzeczy jak q->q->ward->w>r,o bardziej skomplikowanych nie będę pisał. Jeśli ktoś to czyta i faktycznie chce się nauczyć gry Lee Sinem(mam nim ponad 600 gier,diament) to polecam:

https://www.youtube.com/channel/UCusLiagMahN3-N2PeatcxNQ/videos.Gość wszystko omawia,konkretnie.Po zapoznaniu się z tym materiałem polecam pooglądać powtórki gierek tego gracza http://euw.op.gg/summoner/userName=loulex, a potem trening na normalach na Summoners Rifcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoczko poradnik, przejrzałem na szybko potem obejrzę dokładnie :) mam nadzieję, że zrobisz także inne poradniki np. o xinie

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

Spoczko poradnik, przejrzałem na szybko potem obejrzę dokładnie :) mam nadzieję, że zrobisz także inne poradniki np. o xinie

Dziekuje za pozytywną ocenę :) Może nawet dzisiaj na twoją prośbę zrobię poradnik do xina :)

Dzieki wielkie ! :) Jak chcesz się czegoś dowiedzieć wiecej to mogę podać skype czy coś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...