Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deck za max 1000 pyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje jakiegoś fajnego decku za max 1000 pyłu. Mam Króla Mukle ale zamierzam go przerobić, ponieważ według mnie to strasznie słaba legenda. Gram głównie paladynem (27 lvl) a na reszcie postaci mam po 10. Z góry dzięki za pomoc :D

Opublikowano

Witam, poszukuje jakiegoś fajnego decku za max 1000 pyłu. Mam Króla Mukle ale zamierzam go przerobić, ponieważ według mnie to strasznie słaba legenda. Gram głównie paladynem (27 lvl) a na reszcie postaci mam po 10. Z góry dzięki za pomoc :D

Usuń pozostałe 3 tematy :(

Zgłoś to lepiej szybko do jakiegoś moda :c Zapewne internet ci się zaciął podczas wysyłania :x

Jeśli chcesz deck do 1000 pyłu to zrób ten sobie zoo :D Od czegoś trzeba zacząć ;)

wLvS201.png
Opublikowano

Usuń pozostałe 3 tematy :(

Zgłoś to lepiej szybko do jakiegoś moda :c Zapewne internet ci się zaciął podczas wysyłania :x

Jeśli chcesz deck do 1000 pyłu to zrób ten sobie zoo :D Od czegoś trzeba zacząć ;)

Już napisałem :D 

Mógłbyś bardziej rozwinąć o co chodzi z tym deckiem zoo? Gram dopiero od tygodnia a wszystkie moje decki wyglądają tak, że daję karty które uważam za mocne. Zero combo decków.

Opublikowano

Zoo też nie polega zbytnio na robieniu jakiś combo akcji :D Tylko jak głupi wywalasz prawie wszystko co ci wpada na rękę xD

No chyba, że będą to murlock lock :x W tedy sytuacja jest całkiem inna :D Dam ci przykładowy stary zoo lock :

http://www.hearthpwn.com/decks/74019-7-29-naxx-update-legend-zoo-lock-lets-pwn-sum-nubs

A Murlock to np.

http://www.hearthpwn.com/decks/22537-improved-warlock-murloc-80-winrate

Ale uwaga. Ten deck co ci dałem teraz jak i tamten to z czasów gdy nie było kart z dodatku gobliny i gnomy :) Zmieniły się teraz dosyć mocno :x

Ale również możesz poszukać na google mech maga :D Miło się ogląda jak ktoś nim gra :D

Dużo w nim kombinacji jest :D

Ale zawsze możesz iść na łatwiznę i zrobić sobie Miracle Rogue xD

Wszystkie nazwy decków, które napisałem możesz znaleźć w google...

wLvS201.png
Opublikowano

@Bunik1

Miracle rogue, który jest w tej chwili oparty na olejach i sprint+prep działa na prawdę dobrze ( 400 rankingowych wygranych rogue) Jednak nie jest to najłatwiejsza i najtańsza talia. Same prepy kosztują 800 pyłu... Potrzeba niesamowicie dużych umiejetnosci aby grać miraclem

Diss_Stream.png

Opublikowano

@Bunik1

Miracle rogue, który jest w tej chwili oparty na olejach i sprint+prep działa na prawdę dobrze ( 400 rankingowych wygranych rogue) Jednak nie jest to najłatwiejsza i najtańsza talia. Same prepy kosztują 800 pyłu... Potrzeba niesamowicie dużych umiejetnosci aby grać miraclem

Jeśli komuś zależy i po ogląd z masę walka to ogarnie :D

Zawsze zostają mu murloki  lub zoo :x

wLvS201.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...