Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game On!

Boczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

racja troche zepsuli serwer ale miejmy nadzieje ze to sie zmieni kase najlepiej zarabiac na latwym lochu malp obok bossa tam krysztalki leca albo ognista ziemia poziom 2

Pozdrawiam

Boczko

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP ja kryształy dropiłem na 95 :) w łatwym lochu wydropilem 60 w jakieś a co zrobić bo kiedyś miałem konto ze śmiercio ta zbroja najlepsza dla polaków i nagle nie mogę się zalogować a teraz jak chce zrobić koto to błąd w bazie mysql to jak się zarejestrować?

Opublikowano

broszurka leci na ognistej ziemi atlantydzie do ktorej mozna sie dostac na ognistej ziemi klikajac na posąg tylko trzeba wgrac 4 pliki monster do spol z chinskiego clienta sa tam moby od 80 do 94 lvl Prosze o +

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość linii

Opublikowano

Wtf? moge grac tylko szamanem:/ wbiłem wojownikowi 61 logło mnie i teraz moge zalogac tylko szamanem ock?

Pomocy:)

Daj + TO CIE NIC NIE KOSZTUJE!

Opublikowano

up

zwoj boga smokow oczywiscie ze smoka jednak wiesz chinczyki kroluja i oni bija smoka respi sie on na sohan

przypy do v2 sredni malpi loch w komnacie przed bossem

tam gdzie leca krysztaly leca tez fragmenty klejnotu z tych liter nalezy ulozyc slowo "ITEM" i w m1 masz po prawej stronie gostka glikasz na niego dajesz fragmenty ok dostajesz bilet na loterie idziesz do babki obok sury klikasz 1 i dostajesz instrukcje 2 reczna miecza

Pozdro Boczko

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość linii

Opublikowano

Boczko + dla Ciebie oczywiscie.

+ małe pytanko. instrukcja jednoręcznego miecza :D wiesz może z jakich mobów leci lub z czego ją się robi?

i do którego lvla lecą kryształy/przepustki

Opublikowano
zwoj boga smokow oczywiscie ze smoka jednak wiesz chinczyki kroluja i oni bija smoka respi sie on na sohan

przypy do v2 sredni malpi loch w komnacie przed bossem

tam gdzie leca krysztaly leca tez fragmenty klejnotu z tych liter nalezy ulozyc slowo "ITEM" i w m1 masz po prawej stronie gostka glikasz na niego dajesz fragmenty ok dostajesz bilet na loterie idziesz do babki obok sury klikasz 1 i dostajesz instrukcje 2 reczna miecza

Pozdro Boczko

przeczytaj napisał to boczko i tam masz gdzie dropiom

Click It Or DIE

Opublikowano

instrukcje 1 recznego miecz mozna zrobic u sury z inst 2 recznej miecza trzeba miec 10 kawalkow klejnotu i iles bryl masz 25% na pomyslne ulepszenie skad brac kawalki klejnotu nie wiem jeszcze jak czegos sie dowiem to z pewnoscia napisze :P Pozdro

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość linii

Opublikowano

ebo szkat na tym serwie nie widzialem a te niby "magiczne" bossy to ludki z v2 atlantydy wklejasz do metka gdzie masz spol do pack 4 pliki z chinskiego clienta i je widac na spol client ma byc obojetnie jaki

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość linii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...