Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multi-TS.com.pl • Public TS •

Multi-TS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cyopvfq.png

LXD49KB.png

Mamy przyjemność zaprosić Was na jeden z najstabilniejszych serwerów głosowych TeamSpeak w Polsce.
Jeżeli potrzebujesz darmowego serwera z możliwością stworzenia kanału, to nic prostszego.

Wystarczy, że połączysz się z naszym serwerem,i wejdziesz na kanał "Załóż sam kanał -> Czytaj Desc."

Adres serwera to(kopiuj):
Multi-TS.com.pl

Ilość slotów: 512

Licencja: AAL

4hkTUTL.png

Możemy się pochwalić, najdłużej istniejącym serwerem w Polsce!

Stworzony był już za czasów poprzedniej wersji programu TeamSpeak(2) i trwający do dzisiaj.

Budujemy Naszą społeczność od 10 lat, ale brakuje tylko Ciebie!

bV7B0IQ.png

Nasi konsultanci to grupa doświadczonych i kompetentnych osób,

którzy swoje zadania traktują bardzo poważnie co wpływa na renomę naszego serwera.

Śmiało odwiedź nasz serwer i pogadaj z którymś administratorem!

BYACZJA.png

Użytkownicy korzystający z naszych usług, darmowych kanałów TeamSpeak3,

mają gwarancje szybkiej i sprawnej pomocy w razie jakichkolwiek pytań/problemów.

Naszym priorytetem jest kontakt z użytkownikiem oraz fachowe wsparcie.

1VaDmRU.png
Administracja Multi-TS.com.pl gwarantuje użytkownikom wiele zabaw rozrywkowych.

Przykładem może być popularny w zakresie programów typu VoIP "IDOL" czy też kanały muzyczne.

Staramy się wdrażać nowe eventy korzystając z pomysłów oraz wyobraźni użytkowników.

Ta0aJV6.png
Współpracujemy z jedna z najlepszych firm, która oferuje usługi z zakresu hostingu dedykowanego.

Daje nam to najlepsza jakość dźwięku oraz praktycznie zerowa ilość opóźnień w programach głosowych.

Jedyne przerwy spowodowane mogą być pracami technicznymi ze strony naszej lub firmy, lecz najczęściej odbywających się w godzinach nocnych.

18609195313339357860.png

ePl04KA.png

Opublikowano

Miła i Ogarnięta Administracja która profesjonalnie Traktuje każdego użytkownika czy to nowy użytkownik czy stały :) Miła atmosfera :)

Gorąco Polecam ! :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

chyba jako pierwszy ts3 w polsce daliście radę osiągnąć 400 online na licencji non-profit, oczywiście mowa tu o poprzedniej edycji tego tsa  xD

Opublikowano

Co do serwera polecam ze względu na Kevcia (jeden z administratorów), reszty nie znam dlatego też nie wypowiem się na ich temat :). Ogólnie serwer jak każdy inny nic nowego nie zobaczyłem, przesiadywać (korzystać) z niego nie będę nie lubię dużych serwerów :).

@Multitabs mało wiesz :).
Uwierz mi, że nie pierwsi był kiedyś serwer (nie podam nazwy ponieważ to byłaby reklama, dodam tylko, że tamten serwer powstawał na początku 2011 roku a maksymalną ilość użytkowników osiągnął pod koniec 2011 roku, utrzymywało się to przez jakieś 6-8 mies.) ale tam w godzinach szczytu był full [512], lecz niestety administracja nie wykupiła licencji [AAL], a serwer trafił na BL a naprawdę miał potencjał, szkoda że upadł :)

Opublikowano

Co do serwera polecam ze względu na Kevcia (jeden z administratorów), reszty nie znam dlatego też nie wypowiem się na ich temat :). Ogólnie serwer jak każdy inny nic nowego nie zobaczyłem, przesiadywać (korzystać) z niego nie będę nie lubię dużych serwerów :).

@Multitabs mało wiesz :).

Uwierz mi, że nie pierwsi był kiedyś serwer (nie podam nazwy ponieważ to byłaby reklama, dodam tylko, że tamten serwer powstawał na początku 2011 roku a maksymalną ilość użytkowników osiągnął pod koniec 2011 roku, utrzymywało się to przez jakieś 6-8 mies.) ale tam w godzinach szczytu był full [512], lecz niestety administracja nie wykupiła licencji [AAL], a serwer trafił na BL a naprawdę miał potencjał, szkoda że upadł :)

wiem więcej niż Ci się wydaje, może i było coś takiego w 2011 roku, lecz raczej było to coś mało znanego skoro nawet o tym nie słyszałem.  ;)

Opublikowano

wiem więcej niż Ci się wydaje, może i było coś takiego w 2011 roku, lecz raczej było to coś mało znanego skoro nawet o tym nie słyszałem.  ;)

Okej, skoro tak to pewnie ja mało wiem, dziwne jest to, że mało znany serwer osiągnął coś w tak krótkim czasie, wiele serwerów publicznych w tych czasach ma problem osiągnąć chodź połowę tego :).

Z "nieoficjalnych" źródeł mam zrzuty ekranu, na którym widnieje unikalna ilość wejść na serwer w danym dniu wynosiła ona [ ~ 8tys. ].

Może zapytam czy ten serwer jest znany...

Koniec mojej dyskusji na ten temat, jeżeli chcesz to zapraszam na pw aby nie robić zbędnego spamu ;)

@Multi-TS

czy na waszym serwerze są organizowane inne eventy niż Idol? :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam serwer, bardzo fajny idol który aktualnie trwa. (Niedziele 20.00)

Wiele super kulturalnych ludzi oraz świetna zabawa. 

Serwer jest stabilny, bardzo miała pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...