Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armia MPCForum

zwarjowany98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Nawiązując do tematu,chciałbym założyć nowy klan,w którym liczyłbym na nowych,jak i może już trochę bardziej doświadczonych graczy.

Zacznę od tego,że się przedstawię... Jestem Mateusz,w DarkOrbit gram ponad 6-7 lat.Niestety moje konto zostało usunięte,dawno temu.Wielka szkoda, ponieważ na tamte czasy miałem Goliatha FE,co było nie lada wyczynem,aby posiadać taki statek (Dla nowszych graczy powiem tyle,że to było za czasów starego silnika )  Teraz powróciłem do tej niesamowitej gry, pod nazwą " DARK$k2 ".

Mimo,że gram od paru dni (około 3)Dzisiaj na aukcji udało mi się zdobyć Golca,więc nie jest źle :D

Powracają do tematu,chciałbym aby klan był dla graczy doświadczonych,jak i tych mniej,aby można im było pomóc :) (nie mylcie z masówką)

Wymagania: Myślę,że na razie nie ma

Firma:MMO

Serwer:PL 2

Jeżeli ktoś chciałbym dołączyć niech napisze pod tematem.

No i jaka nazwa  ? Bo ja nie mam pomysłów :) Myślałem nad Hunter of Souls  ~  [HoS] 

Co wy na to ?  Dawajcie swoje propozycje

PS:Jeżeli,zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie. 

Opublikowano

Witam :D

Nawiązując do tematu,chciałbym założyć nowy klan,w którym liczyłbym na nowych,jak i może już trochę bardziej doświadczonych graczy.

Zacznę od tego,że się przedstawię... Jestem Mateusz,w DarkOrbit gram ponad 6-7 lat.Niestety moje konto zostało usunięte,dawno temu.Wielka szkoda, ponieważ na tamte czasy miałem Goliatha FE,co było nie lada wyczynem,aby posiadać taki statek (Dla nowszych graczy powiem tyle,że to było za czasów starego silnika )  Teraz powróciłem do tej niesamowitej gry, pod nazwą " DARK$k2 ".

Mimo,że gram od paru dni (około 3)Dzisiaj na aukcji udało mi się zdobyć Golca,więc nie jest źle :D

Powracają do tematu,chciałbym aby klan był dla graczy doświadczonych,jak i tych mniej,aby można im było pomóc :) (nie mylcie z masówką)

Wymagania: Myślę,że na razie nie ma

Jeżeli ktoś chciałbym dołączyć niech napisze pod tematem.

No i jaka nazwa  ? Bo ja nie mam pomysłów :) Myślałem nad Hunter of Souls  ~  [HoS] 

Co wy na to ?  Dawajcie swoje propozycje

PS:Jeżeli,zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie. 

tera sie golca wygrywa,za 10.000 kredek,bo zmienili aukcje...pograj troche i rozkmiń nowosci D.O... aukcje itp. ps.nie napisales na jakim serwie grasz :huh:

Opublikowano

tera sie golca wygrywa,za 10.000 kredek,bo zmienili aukcje...pograj troche i rozkmiń nowosci D.O... aukcje itp. ps.nie napisales na jakim serwie grasz :huh:

Racja już napisałem,firmę i serwer,a co do Golca , to na pl2 zapłaciłem 10kk  :) Jak oglądam ceny,to tak się waha :D 

Opublikowano

no,na godzinnej aukcji po tyle chodza golce,desingi typu sentinel,solace,spectum itp. po jakies 700.000.000kredek,nawet aegisa,ciytadele mozna kupic,obczaj,pograj i zakladaj klan,dopiero

Opublikowano

Nie warto zaczynać. Za duży postęp, za małe szanse dla nowych graczy. Dużo się zmieniło.

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Nie warto wgl w to zaczynać na nowo.

Jeśli masz zamiar wysłać pare sms czy zrobić jakiś przelewik to z miejsca uzbieraj lepszą kwotę i kup sobie konto SFE.

Mimo że dark idzie w strone nowych to, to nic nie daje jak oni wprowadzaja cały czas nowości ...

Opublikowano

Tylko dla tego bo wpadnie Ci SFE i ubija tych słabych graczy, powinni dać nie wiem ochrone że do 12lvl nie wolno bić gracza jeżeli on sam Ciebie nie zaatakuję, myślę że to by wielu pomogło.

Jak chcesz zaczynać od nowa również nie radzę, jeżeli chesz konto do DO zapraszam na PW dogadamy się ;)

😅

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...