Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Wasza "przyjemność" z grania na bolu powoduje, że inni tej przyjemności chuje nie mogą odczuwać, bo mają gre z oszustem w enemy teamie i nawet jak zaslugują na wygraną to jej nie dostaną..

I to nie jst forum o cheatach, bo gdyby było, to by mnie nie interesowało. Z resztą gowno mnie obchodzi o czym to jest forum, nie jst to zaden argument. nawet jsli jst to forum o cheatach nie uniemozliwia mi to przedstawienia zdania na temat cheatow

Zamiast pisać głupoty to zainwestuj w słownik i pomyśl nad sensem Twojej wypowiedzi. Najpierw mówisz, że to nie jest forum o czitach, później jednak dostajesz oświecenia, że mam rację i piszesz, że w sumie Cię nie obchodzi o czym to jest forum. Forum nie uniemożliwia Ci przedstawiania własnej opinii, to jest prawda, mów co chcesz. Lecz nie licz na to, że na forum cziterów znajdziesz duże poparcie stary :)

Opublikowano

Wasza "przyjemność" z grania na bolu powoduje, że inni tej przyjemności chuje nie mogą odczuwać, bo mają gre z oszustem w enemy teamie i nawet jak zaslugują na wygraną to jej nie dostaną..

I to nie jst forum o cheatach, bo gdyby było, to by mnie nie interesowało. Z resztą gowno mnie obchodzi o czym to jest forum, nie jst to zaden argument. nawet jsli jst to forum o cheatach nie uniemozliwia mi to przedstawienia zdania na temat cheatow

Zaprzeczasz sam sobie w tej wypowiedzi lol po prostu stąd wyjdź w takim razie. Pierwsza część nie równa się drugiej części.

Opublikowano

Nienawidze cheaterów.. Myslą tylko o sobie, a nie o innych graczach, którzy domagają się uczciwej rozgrywki. 

XrgAYyk.png

Pomocnik
Opublikowano

Nienawidze cheaterów.. Myslą tylko o sobie, a nie o innych graczach, którzy domagają się uczciwej rozgrywki.

A ja nienawidzę, ludzi którzy nie mogą pogodzić się z prawdą i są ograniczeni umysłowo ;x

Opublikowano

A ja nienawidzę, ludzi którzy nie mogą pogodzić się z prawdą i są ograniczeni umysłowo ;x

Czyli mam się pogodzić z prawdą, że dzieci są gwałcone, bo tak zawsze było i będzie i muszę to zaakceptować? Chyba nie ja tu jstem ograniczony umysłowo.

XrgAYyk.png

Pomocnik
Opublikowano

Ofc porównuj dzieci do gry brawo ;) Btw. Zawsze na świecie będzie zło i trzeba się z tym pogodzić. Poza tym nie mam ochoty z Tobą polemizować pzdr.

Opublikowano

Kolejny temat jacy to gracze BoLa czy też L# są źli. Zamiast płakać na forum, i porównywać gwałty dzieci itd. do gry, która jest wyniszczona poszukałbyś sobie innej gry typu moba gdzie nie ma takich wspomagaczy. 

Opublikowano

Widzę już chyba pięćsetny temat w tym stylu. Dlaczego traktujecie cheaterów jak jakichś terrorystów? Pozabijali Wam matki, że ich tak "nienawidzicie"? Naprawdę, to jest tylko gra.

A tak z drugiej strony, to ilość cheaterów w porównaniu do ilości flamerów jest prawie zerowa. Także wszelkie teksty w stylu 'cheaterzy odbierają przyjemność innym' są... nie na miejscu.

Opublikowano

ta jasne, jak cheater wycarruje ci gre to nie ma problemu nie? 

Zależy od człowieka. Jak przeciwnicy mają afka to jakoś mnie to nie cieszy, bo równie dobrze ja go mogłem mieć i teraz mieć free lp na minus. Tak samo z cziterem w grze. Powinno się ich eliminować, bo szansa dostania go do teamu jest taka sama jak szansa, że będzie on w enemy i to Tobie przegra grę. Poza tym jeśli ktoś ma frajdę z wygrywania na czitach i jeszcze się tym chwali i śmieje z normalnych graczy, to niestety coś jest nie tak z taką osobą.

Opublikowano

Zależy od człowieka. Jak przeciwnicy mają afka to jakoś mnie to nie cieszy, bo równie dobrze ja go mogłem mieć i teraz mieć free lp na minus. Tak samo z cziterem w grze. Powinno się ich eliminować, bo szansa dostania go do teamu jest taka sama jak szansa, że będzie on w enemy i to Tobie przegra grę. Poza tym jeśli ktoś ma frajdę z wygrywania na czitach i jeszcze się tym chwali i śmieje z normalnych graczy, to niestety coś jest nie tak z taką osobą.

frajda nie jest z wygranej na czitach, frajda jest z tego że legit plejerzy mają większy ból dupy niż cheaterzy - z tego jest beka. A nawet jeżeli taka osoba się cieszy to co z tego? Jej sprawa. Tylko wasze podejście jest jednoznaczne - jeżeli ktoś ma haxy to nie może się cieszyć z wygranej, nie potraficie uszanować praktycznie żadnego innego podejścia. Osobiście gram na L# i jakoś mi wisi czy wygram czy nie, bo dla mnie przyjemność to przede wszystkim możliwość pogadania i pośmiania się ze znajomymi podczas teamowek/duoq a w drugiej kolejności to co napisałem powyżej.

Opublikowano

Ofc porównuj dzieci do gry brawo ;) Btw. Zawsze na świecie będzie zło i trzeba się z tym pogodzić. Poza tym nie mam ochoty z Tobą polemizować pzdr.

K***a, tu nie chodzi o siłe przykladu, ktorego uzylem do porownania, tylko o to, ze dziala na tej samej zasadzie.

NIENAWIDZE JEBANYCH CHEATEROW!! PSują gre uczciwym graczom. 

ta jasne, jak cheater wycarruje ci gre to nie ma problemu nie? 

Jest problem, bo mialbym wowczas nieuczciwego gracza w teamie, zreportowalbym go po meczu.

Widzę już chyba pięćsetny temat w tym stylu. Dlaczego traktujecie cheaterów jak jakichś terrorystów? Pozabijali Wam matki, że ich tak "nienawidzicie"? Naprawdę, to jest tylko gra.

A tak z drugiej strony, to ilość cheaterów w porównaniu do ilości flamerów jest prawie zerowa. Także wszelkie teksty w stylu 'cheaterzy odbierają przyjemność innym' są... nie na miejscu.

Dlaczego traktuje cheaterów jako kryminalistów?

Ponieważ cheaty są nielegalne, ponieważ cheatując ich gra zawsze będzie lepsza aniżeli osoby z tej samej dywizji/ligii, ale nie dzieki umiejetnościom tylko dzieki cheatom, ponieważ bawią się kosztem innych, ponieważ przez nich uczciwi gracze cierpią, ponieważ czerpią satysfakcje z sztucznie nabitej dywizji

XrgAYyk.png

Pomocnik
Opublikowano

K***a, tu nie chodzi o siłe przykladu, ktorego uzylem do porownania, tylko o to, ze dziala na tej samej zasadzie.

Jest problem, bo mialbym wowczas nieuczciwego gracza w teamie, zreportowalbym go po meczu.

Ponieważ cheaty są nielegalne, ponieważ cheatując ich gra zawsze będzie lepsza aniżeli osoby z tej samej dywizji/ligii, ale nie dzieki umiejetnościom tylko dzieki cheatom, ponieważ bawią się kosztem innych, ponieważ przez nich uczciwi gracze cierpią, ponieważ czerpią satysfakcje z sztucznie nabitej dywizji

Stary ile Ty masz lat 10 ? Na pewno gwałcenie dzieci jest porównywalne do gry w LoL'a jak patrzę na Twój styl wypowiedzi to mam wrażenie, że za monitorem siedzi, gruby nerd, który nie może wyjść z brązu i zwala wszystko na innych ;_; Serio...

Opublikowano

Oni nie czerpią przyjemności z nabitej dywizji tylko z takiego bólu dupy jaki ty tutaj reprezentujesz. Dalej polecam ci przerzucić się na inną grę typu moba.

Opublikowano

Noob (inaczej n00b, nób, nub) – maniak komputerowy o niespecjalnie rozwiniętej mózgownicy. Mimo braku pojęcia na dany temat, noob podejmuje się grania w gry online, gdzie do jego najczęstszych zajęć należy:

bycie przeszkoda do wygrania lub tez zdobycia czegoś

uprzykrzanie na wszelki sposób rozgrywki

bycie mięsem armatnim

dręczenie administratorów tychże gier

wyzywanie zwracających na niego uwagę graczy od niego samego

Cheater to taki noob który się rozwinął jeszcze bardziej cofnął w rozwoju (przepraszam za przekreślony błąd) i zaczął wykorzystywać z wszelkich nie legalnych ułatwień ( począwszy od prostych botów a kończywszy na rozbudowanych cheatach i botach). Nieważne jak duża przewagę dzięki temu osiąga ( nawet jeśli jest tak małą ze pierwszy lepszy przeciętniak zrobi z niego miazgę) to powinno być to potępiania i w ograniczanie, nie tylko przez administratorów i moderatorów ale przez każdego gracza który to zauważy.

Cheater jest także złodziejem bo używając nielegalnych wspomagaczy sprawia że inni gracze nie mogą czerpać przyjemności z gry czy też czegoś w niej zdobyć (poczawszy od banalnych rzeczy typu jakiś a kończąc na ważniejszych rzeczach jak wygrania jakiegoś turnieju, konkursy).

Pisanie że "cheaterzy są, byli i zawsze będą i trzeba się z tym pogodzić" jest mylne bo jeśli tak zrobimy to będzie ich coraz więcej.

Ktoś wcześniej napisał :

"A nawet jeżeli taka osoba się cieszy to co z tego? Jej sprawa."

To może wypuścić z więzień wszystkie morderców, gwałcicieli i pedofilii i on też pewnie łamali zasady dla przyjemności?

Wszystkie złe zachowanie powinny być karane niezależnie czy są to jakieś małe pierdołki czy wielkie zbrodnie.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Noob (inaczej n00b, nób, nub) – maniak komputerowy o niespecjalnie rozwiniętej mózgownicy. Mimo braku pojęcia na dany temat, noob podejmuje się grania w gry online, gdzie do jego najczęstszych zajęć należy:

bycie przeszkoda do wygrania lub tez zdobycia czegoś

uprzykrzanie na wszelki sposób rozgrywki

bycie mięsem armatnim

dręczenie administratorów tychże gier

wyzywanie zwracających na niego uwagę graczy od niego samego

Cheater to taki noob który się rozwinął jeszcze bardziej cofnął w rozwoju (przepraszam za przekreślony błąd) i zaczął wykorzystywać z wszelkich nie legalnych ułatwień ( począwszy od prostych botów a kończywszy na rozbudowanych cheatach i botach). Nieważne jak duża przewagę dzięki temu osiąga ( nawet jeśli jest tak małą ze pierwszy lepszy przeciętniak zrobi z niego miazgę) to powinno być to potępiania i w ograniczanie, nie tylko przez administratorów i moderatorów ale przez każdego gracza który to zauważy.

Cheater jest także złodziejem bo używając nielegalnych wspomagaczy sprawia że inni gracze nie mogą czerpać przyjemności z gry czy też czegoś w niej zdobyć (poczawszy od banalnych rzeczy typu jakiś a kończąc na ważniejszych rzeczach jak wygrania jakiegoś turnieju, konkursy).

Pisanie że "cheaterzy są, byli i zawsze będą i trzeba się z tym pogodzić" jest mylne bo jeśli tak zrobimy to będzie ich coraz więcej.

Ktoś wcześniej napisał :

"A nawet jeżeli taka osoba się cieszy to co z tego? Jej sprawa."

To może wypuścić z więzień wszystkie morderców, gwałcicieli i pedofilii i on też pewnie łamali zasady dla przyjemności?

Wszystkie złe zachowanie powinny być karane niezależnie czy są to jakieś małe pierdołki czy wielkie zbrodnie.

porównujecie zasady moralne każdego człowieka do oszukiwania w grze moba, proponuję spakować książki do gimnazjum

czerpiemy przyjemność z waszego bólu dupy, to wszystko.

Pomocnik
Opublikowano

Porównujcie dalej zjawisko jakim jest gwałcenie dzieci do głupiej internetowej gry typu moba. Naprawdę, pogratulować Wam inteligencji... To co się dzieje w grach to jedno, a to co w prawdziwym świecie to drugie. Istnieje świat realny i komputerowy. Większość graczy gra dla odprężenia, dla funu. Nie obchodzi ich to, czy są w brązie, czy w challengrze, po prostu grają bo lubią. A są też tacy, którzy normalnie uważają, grę za swój tzw. real life. Zawsze będą cheaterzy i tyle, trzeba się z tym pogodzić, nic nie zrobicie. Nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi, odnośnie kar, karą za cheatowanie jest ban i tyle, czego chcecie więcej ? Gościu będzie cheatował i ma pójść do więzienia, bo zepsuł komuś serie do platyny ? Straszne ;_; jak ktoś dobrze gra, to wbije tą platynę tak czy owak. Z resztą, cheaterów nie ma w każdej grze, a Wy gadacie, jak byście grali sami na 9 cheaterów w każdej grze. Groźniejsze kary są za np. ddosy czy coś takiego. 

Btw. Im będzie więcej płakać cheaterów będzie więcej B) to Wam  mogę zagwarantować :)

Opublikowano

Nie mam ochoty dyskutować moze kiedys, ktoregos z was poproszę o gg i zmienie wam zdanie i napisze sciane argumentów, ale teraz mi się nie chce nikogo zmieniać na lepsze, proszę zamknąć temat

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...