Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja np. sądze, że riot takich graczy powinien banować na ip i sprawa powinna nawet isc nawet do sądu za niszczenie rozgrywki innym graczom i oszustwa

XrgAYyk.png

Opublikowano

no ja np. sądze, że riot takich graczy powinien banować na ip i sprawa powinna nawet isc nawet do sądu za niszczenie rozgrywki innym graczom i oszustwa

Tsaaa,może jeszcze ich zabić?!
Opublikowano

Tsaaa,może jeszcze ich zabić?!

Proszę o powazne podejście do tematu, oraz takie zgodne z ideą wszelkich forów, czyli rzecz jasna chodzi o - dyskusję, zaprezentowanie własnych poglądów.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ić do sondu morze wygraż

heheheeheh

W każdej grze są cheaty. Pogódź się z tym skoro jesteś na forum dla cheaterów :)

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Ić do sondu morze wygraż

heheheeheh

W każdej grze są cheaty. Pogódź się z tym skoro jesteś na forum dla cheaterów :)

To nie jest forum dla cheaterów, bo mnie zaspokaja jesli chodzi o jego oferte, a cheaterem nie jestem.

Rozumiem, ze w kazdej grze są cheaterzy, ale nie zmienia to faktu, ze mam o nich opinie negatywną. Dla mnie są śmieciami, psują rozgrywkę innym oraz próbują udowodnić sobie, że są coś warci, niestety w sposób najgorszy z możliwy, czyli na skroty. Jak mozna uzywac cheatów? Przecież to gra multiplayer, trochę szacunku dla innych.. W ogóle jak mozna miec satysfakcje cheatując, przecież dywizja wbita cheatami nie odzwierciedla prawdziwych umiejętności.

XrgAYyk.png

Opublikowano

tacy gracze są jebanymi 0.sa po prostu nikim.jesli im gra na bolu sprawia przyjemnosc to pogratulowac tylko.jak trzeba nisko upasc by dojsc gdziekolwiek juz nawet nie w lolu tylko w jakiejkolwiek grze na jakichs wspomagaczach..co dumny jestes jeden z drugim ze pokonales kogos grajac nie fair ? nie toleruje zadnych wspomagaczy i hackow w jakiejkolwiek grze uwazam ze kary powinny byc bardzo surowe zeby takim osobom odechcialo sie tego uzywac...przykladowo...1 smiec ma bola i carruje gry w lolu...dla szczescia 1 pedała 5 graczy druzyny przeciwnej cierpi i sie w*****a..gra ma relaksowac i sprawiac przyjemnosc a nie jeszcze bardziej denerwowac i irytowac..

Opublikowano

To nie jest forum dla cheaterów, bo mnie zaspokaja jesli chodzi o jego oferte, a cheaterem nie jestem.

Rozumiem, ze w kazdej grze są cheaterzy, ale nie zmienia to faktu, ze mam o nich opinie negatywną. Dla mnie są śmieciami, psują rozgrywkę innym oraz próbują udowodnić sobie, że są coś warci, niestety w sposób najgorszy z możliwy, czyli na skroty. Jak mozna uzywac cheatów? Przecież to gra multiplayer, trochę szacunku dla innych.. W ogóle jak mozna miec satysfakcje cheatując, przecież dywizja wbita cheatami nie odzwierciedla prawdziwych umiejętności.

Nie odzwierciedla prawdziwych umiejętności ale hajs w 100% ;)

Wali mnie szacunek do innych trollów w tej pseudo multiplayer grze w której community to najgorsze gówno świata.

Czelendżer się zgadza.

Old Mpc = Mulptiplayer Cheats

Mpc= Multiplayer Community

I tak mpc zawsze zostanie najwiekszym Polskim forum dla cheaterów.

Tak to jest forum dla cheaterów.

tacy gracze są jebanymi 0.sa po prostu nikim.jesli im gra na bolu sprawia przyjemnosc to pogratulowac tylko.jak trzeba nisko upasc by dojsc gdziekolwiek juz nawet nie w lolu tylko w jakiejkolwiek grze na jakichs wspomagaczach..co dumny jestes jeden z drugim ze pokonales kogos grajac nie fair ? nie toleruje zadnych wspomagaczy i hackow w jakiejkolwiek grze uwazam ze kary powinny byc bardzo surowe zeby takim osobom odechcialo sie tego uzywac...przykladowo...1 smiec ma bola i carruje gry w lolu...dla szczescia 1 pedała 5 graczy druzyny przeciwnej cierpi i sie w*****a..gra ma relaksowac i sprawiac przyjemnosc a nie jeszcze bardziej denerwowac i irytowac..

Hihihihihhih : <3

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Nie odzwierciedla prawdziwych umiejętności ale hajs w 100% ;)

Wali mnie szacunek do innych trollów w tej pseudo multiplayer grze w której community to najgorsze gówno świata.

Czelendżer się zgadza.

Old Mpc = Mulptiplayer Cheats

Mpc= Multiplayer Community

I tak mpc zawsze zostanie najwiekszym Polskim forum dla cheaterów.

Tak to jest forum dla cheaterów.

Hihihihihhih : <3

Ale są też gracze normalni, którzy po prostu chcą sobie pograć w lola dla odprężenia i przy okazji jakieś dywizje powbijać. Uniemożlwiiasz im to. To jest nie fair, nic Cię nie usprawiedliwia. Gówno mnie to obchodzi, czy to forum cheaterów, czy nie. Mam prawo wyrazić swoją opinię.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ale są też gracze normalni, którzy po prostu chcą sobie pograć w lola dla odprężenia i przy okazji jakieś dywizje powbijać. Uniemożlwiiasz im to. To jest nie fair, nic Cię nie usprawiedliwia. Gówno mnie to obchodzi, czy to forum cheaterów, czy nie. Mam prawo wyrazić swoją opinię.

M8. Ja ci nie bronie wyrażania twojej opinii. Lecz prawda jest taka że community lola to 90% Trollów i toxic kidów 

miałem przypadek że przez około 20 gier miałem samych kidów feederów i toxic playerów przy czym takich gier się nei da wygrać.

Czemu mam się denerwować zamiast wyccarować gre samemu?

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

M8. Ja ci nie bronie wyrażania twojej opinii. Lecz prawda jest taka że community lola to 90% Trollów i toxic kidów 

miałem przypadek że przez około 20 gier miałem samych kidów feederów i toxic playerów przy czym takich gier się nei da wygrać.

Czemu mam się denerwować zamiast wyccarować gre samemu?

Ale co ci daje gra wyccarowana samemu za pomocą wspomagaczy? Pokazuje to tylko twoją bezsilność i brak cierpliwosci.

Fakt, wiekszosc graczy są jacy są, ale warto zachowywać się sportowo, fair chociażby dla tych 10%. 

No i cheatująć stajesz się takim samym chujem jak Ci co wedlug Ciebie są chujami. To nie dziala tak, ze np. ktos cie przezywa to ty masz prawo go przezywać. Wierzący nie jestem, ale zgodze sie z jedną nauką Jezusa, czyli zło zwyciężaj dobrem. Zło zwycięzane złem jest moim zdaniem hipokryzją, okazaniem bezsilności, brakiem cierpliwości, w pewnym sensie również słabości.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ale co ci daje gra wyccarowana samemu za pomocą wspomagaczy? Pokazuje to tylko twoją bezsilność i brak cierpliwosci.

Fakt, wiekszosc graczy są jacy są, ale warto zachowywać się sportowo, fair chociażby dla tych 10%. 

No i cheatująć stajesz się takim samym chujem jak Ci co wedlug Ciebie są chujami. To nie dziala tak, ze np. ktos cie przezywa to ty masz prawo go przezywać. Wierzący nie jestem, ale zgodze sie z jedną nauką Jezusa, czyli zło zwyciężaj dobrem. Zło zwycięzane złem jest moim zdaniem hipokryzją, okazaniem bezsilności, brakiem cierpliwości, w pewnym sensie również słabości.

No jak to co :v Hajs za sprzedane konto chyba logiczne:v

Community nie zmienisz chodź byś był prorokiem mojżeszem 

@Kaanashi

Co zrobisz nic nie zrobisz 

Hajs splamiony krwią przywoływaczy

Zapraszam do zainstalowania bola :v

Usprawiedliwia czy nie i tak będę na tym leciał aż odlece 

Temat uważam za wyczerpany. Więcej w niego nie będę ingerował chyba że włączą się osoby 3-cie

Tyle.

Bot Of Legends

Spudgy™

Bol 3.0

Confirmed

Bow wow wow yippie yo yippie yay

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

No jak to co :v Hajs za sprzedane konto chyba logiczne:v

Community nie zmienisz chodź byś był prorokiem mojżeszem 

Nie zmienia to faktu, że nieważne jakie community by nie było, nic nie usprawiedliwia cheaterstwa. A jak chcesz juz miec nielegalnie hajs to lepszą opcją jest boostowanie.

XrgAYyk.png

Opublikowano

No. Straszne, co jeszcze? Może ISP powinien z automatu banować serwery BoLa i innych takich? Wyglądasz mi na ból dupy brąza który przegrał plejsmenty i ryczy, ale nie znam Cię personalnie i nie wiem jak grasz/gdzie grasz więc ocenę pozostawię innym. Co do psucia rozgrywki, to zależy. Jesli umiesz grac, to BoLa ograsz. A jak masz kogos z BoLem w teamie to wtedy masz free win, więc nie wiem o co spina.

Owszem, to jest forum dla cheaterów, a przynajmniej było i zachowało się coś z niego.

Co kogo obchodzi twoja opinia o nich ? Community cheaterskie powstało lata temu i ciągle się poszerza dopóki będzie możliwe ciągłe tworzenie programów wspomagających/botujacych, ponieważ jest to i z*******y biznes dla twórców, i z*******a sprawa dla ludzi którzy lubią się pośmiać z innych. 

Co przeszkadza Ci, że ktoś chce być sprytniejszy w inny sposób ? Uzywa komputera w dokładnie taki sam sposób jak Ty, a to że już sobie coś dodaje do tej gry to niewiele zmienia.

Masz prawo wyrazić swoją opinię, a ja mam prawo mieć twoją opinię wiadomo gdzie. Jak już wyżej napisałem, community nie zmienisz, przestań płakać i pogódź się z tym raz na zawsze. Ktoś chce być sprytniejszy w grze i zrobić na tym kasę - pisze bota. Prosta maszyna do tworzenia pieniędzy z ludzi zmęczonymi brązami i wychodzeniem z innych lig.

No oczywiście że brak cierpliwości, bo nie wmówisz mi że gdy ktoś sfeeduje Ci linię 0/20 to tracisz cierpliwość i w większości sytuacji jestes bezsilny, bo to gra drużynowa.

Ale co ma Jezus do lola ? Niezbytnio skminiłem twoją aluzję. Uwierz mi, że choćbyś Ty sam grał cale zycie bez botow, i tak beda ludzie ktorzy beda to robili. Chocbys sie zesrał to nic nie zdzialasz.

Opublikowano

No. Straszne, co jeszcze? Może ISP powinien z automatu banować serwery BoLa i innych takich? Wyglądasz mi na ból dupy brąza który przegrał plejsmenty i ryczy, ale nie znam Cię personalnie i nie wiem jak grasz/gdzie grasz więc ocenę pozostawię innym. Co do psucia rozgrywki, to zależy. Jesli umiesz grac, to BoLa ograsz. A jak masz kogos z BoLem w teamie to wtedy masz free win, więc nie wiem o co spina.

Owszem, to jest forum dla cheaterów, a przynajmniej było i zachowało się coś z niego.

Co kogo obchodzi twoja opinia o nich ? Community cheaterskie powstało lata temu i ciągle się poszerza dopóki będzie możliwe ciągłe tworzenie programów wspomagających/botujacych, ponieważ jest to i z*******y biznes dla twórców, i z*******a sprawa dla ludzi którzy lubią się pośmiać z innych. 

Co przeszkadza Ci, że ktoś chce być sprytniejszy w inny sposób ? Uzywa komputera w dokładnie taki sam sposób jak Ty, a to że już sobie coś dodaje do tej gry to niewiele zmienia.

Masz prawo wyrazić swoją opinię, a ja mam prawo mieć twoją opinię wiadomo gdzie. Jak już wyżej napisałem, community nie zmienisz, przestań płakać i pogódź się z tym raz na zawsze. Ktoś chce być sprytniejszy w grze i zrobić na tym kasę - pisze bota. Prosta maszyna do tworzenia pieniędzy z ludzi zmęczonymi brązami i wychodzeniem z innych lig.

No oczywiście że brak cierpliwości, bo nie wmówisz mi że gdy ktoś sfeeduje Ci linię 0/20 to tracisz cierpliwość i w większości sytuacji jestes bezsilny, bo to gra drużynowa.

Ale co ma Jezus do lola ? Niezbytnio skminiłem twoją aluzję. Uwierz mi, że choćbyś Ty sam grał cale zycie bez botow, i tak beda ludzie ktorzy beda to robili. Chocbys sie zesrał to nic nie zdzialasz.

Wszystko co napisales nie zmeinia faktu, ze cheatowanie jest złe i nalezy tępić.  A mnie gówno obchodz, ze gowno cie obchodzi moja opinia. Idea forów to wlasnie dzielenie się opinią, więc swoją przedstawilem. Nie mam szacunku do cheaterów.

I sluchaj, jak sie gra  wysoko ponad swoją dywizje to 90% gier mozna wygrać, wiec przestan sie usprawiedliwiać, ze lol to gra drużynowa. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wszystko co napisales nie zmeinia faktu, ze cheatowanie jest złe i nalezy tępić.  A mnie gówno obchodz, ze gowno cie obchodzi moja opinia. Idea forów to wlasnie dzielenie się opinią, więc swoją przedstawilem. Nie mam szacunku do cheaterów.

I sluchaj, jak sie gra  wysoko ponad swoją dywizje to 90% gier mozna wygrać, wiec przestan sie usprawiedliwiać, ze lol to gra drużynowa. 

30% cheaterow gra zeby sie posmiac, 50% zeby szpanowac w gimbazie ze ma sie bronze 4 zamiast 5, a 20% dla hajsow. Jezeli nie masz szacunku do cheaterow i chcesz ich tempic to nagrywaj gry i wysylaj tickety (jezeli zauwazysz cheaty)

­

Pomocnik
Opublikowano

To nie jest forum dla cheaterów

To jest forum dla cheaterów B) Ja na main koncie zagrałem bardzo mało gier na cheatach i raczej już nie zagram więcej. Bawiłem się w cheaty na smurfach i jest spoko czasami tak pograć i pośmiać się z kumplami ;) Z resztą stary, w jakim Ty się świecie żyjesz, do każdej gry są cheaty. Nawet do głupiego pou na androida. Musisz pogodzić się z tym, że cheaterzy będą zawsze. Tyle, koniec dyskusji ;)

Opublikowano

Co ja mogę sądzić... niech sobie będą, bo wytępić ich się nie da, tak więc no... Są osoby które nawet nie potrafią grać z bolem. xD

Opublikowano

To jest forum dla cheaterów B) Ja na main koncie zagrałem bardzo mało gier na cheatach i raczej już nie zagram więcej. Bawiłem się w cheaty na smurfach i jest spoko czasami tak pograć i pośmiać się z kumplami ;) Z resztą stary, w jakim Ty się świecie żyjesz, do każdej gry są cheaty. Nawet do głupiego pou na androida. Musisz pogodzić się z tym, że cheaterzy będą zawsze. Tyle, koniec dyskusji ;)

To nie jest forum dla cheaterów, bo nie jestem cheaterem.  To, ze cos jest i bylo w kazdych grach, nie znaczy, ze mam to akceptować. Cheatowanie jest złe. Nie obchodzi mnie to, ze na tym zarabiają, czy chcą się pośmiać, powod jest nie istotny, liczy się sam fakt, ze jest to cheatowanie, za który na miejscu riota ostro bym karał graczy.

XrgAYyk.png

Opublikowano

A używanie macro* to też cheaty? Bo po Twoich wypowiedziach wygląda na to, że tak. BoL można nazwać cheatem dopiero po kupnie Vipa, bo wtedy są pakiety itp.

* Przyciski wielofunkcyjne, dzięki którym można ustawić np Q E W R Katy jednak musimy najechać na przeciwnika.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Co ma nauka Jezusa do marnej gry zwanej League of Legends, proszę Cię człowieku... To nie jest "real life" tylko j****a klikanka, albo w mysz+klawiaturę albo w przysłowiową spację jeżeli ktoś jedzie na L#/BoL. Skoro już wchodzisz tutaj z naukami religijnymi to uświadomię Cię tylko że dostaliśmy wolną wolę, wierzyć lub nie, tak jak np. w Twoim wypadku. Tak samo jest tutaj - albo cheatujesz albo nie a tutejszym potępieniem jest ban, tyle. Jeszcze ze dwa lata temu takiego wyboru nie miałeś bo L# nie było a BoL był w powijakach i większość ludzi o tym nie słyszała. 

Tl;Dr: Nie mieszaj jakiejkolwiek religii czy nauk moralnych wysokich lotów do marnej gierki stary, serio, nie warto

A może mnie odpręża ojebanie noobków na skryptach :D?

Z innej beczki, to co @1361622928-U485574.pngSpudgy napisał - wszyscy teraz pieprzą że to forum nie jest o cheatach. Przykro mi synowie i córy - jeszcze w zeszłym roku dumny baner na górze strony głosił multiplayer cheats_updated. Dopiero w wakacje forum przeszło rebranding ze względu na ogromny ból dupy "legit plejeruf" lub fanbojów Zwisa Gejrczaka, dlatego pozwól że weterani pozostaną przy tym co było, zgodnie z zasadą "nowsze nie oznacza lepsze". Dziękuję za uwagę, miłego dnia życzę.

Pomocnik
Opublikowano

To nie jest forum dla cheaterów, bo nie jestem cheaterem.  To, ze cos jest i bylo w kazdych grach, nie znaczy, ze mam to akceptować. Cheatowanie jest złe. Nie obchodzi mnie to, ze na tym zarabiają, czy chcą się pośmiać, powod jest nie istotny, liczy się sam fakt, ze jest to cheatowanie, za który na miejscu riota ostro bym karał graczy.

człowieku... MPC FORUM TO JEST FORUM DLA CHEATERÓW I KAŻDY CI TO POWIE... zapamiętaj sobie te słowa ;) To że Ty nie jesteś cheaterem to nikogo nic nie obchodzi stary. Jak krowa wejdzie w stado owiec, to zamienia się w stado krów ? Myślisz, że Twoim głupim gadaniem coś zrobisz ? Powiem Ci w prost - g****o nas to obchodzi... Masz swoje poglądy, okej każdy je ma. Lecz szanuj poglądy innych i nie piepsz tutaj a jakiś srogich karach dla cheaterów stary ;) Sam nie gram na cheatach, lecz używałem ich np. do wylevelowania new konta na euw albo coś.

Btw. Na mpc są ludzie którzy cheatują i grają czysto, tutaj żyją ze sobą w zgodzie i nie ma jakiś zaciętych walk, a Twoja dyskusja prowadzi tylko do tzw. spin :)

Popieram tutaj zdanie @NeVdi ego który napisał :

Co ja mogę sądzić... niech sobie będą, bo wytępić ich się nie da, tak więc no... Są osoby które nawet nie potrafią grać z bolem. xD

Ja sądzę dokładnie tak jak on. Cheaterów nie da się wyeliminować, oni zawsze będą, a nawet niektórzy na bolu czy l# nie umieją grać :D

Nie wiem co chcesz wskórać tą dyskusją, lecz jak Ci tak zależy na banowaniu, to się zapisz do rito B) A pewnie taki z Ciebie znawca, że nic nie rozpoznasz ;p

Opublikowano

Wasza "przyjemność" z grania na bolu powoduje, że inni tej przyjemności chuje nie mogą odczuwać, bo mają gre z oszustem w enemy teamie i nawet jak zaslugują na wygraną to jej nie dostaną..

I to nie jst forum o cheatach, bo gdyby było, to by mnie nie interesowało. Z resztą gowno mnie obchodzi o czym to jest forum, nie jst to zaden argument. nawet jsli jst to forum o cheatach nie uniemozliwia mi to przedstawienia zdania na temat cheatow

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...