Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porządnie zrobiony serwer, komuś kto szuka modów technicznych w dobrej odsłonie mogę go polecić.

PS. Naprawcie Twilight Forest - nie można nic odkryć, dopóki nie wybuduje się i przejdzie przez portal. Musicie więc odblokować budowanie portalu.

bipsMal.png

Opublikowano

Porządnie zrobiony serwer, komuś kto szuka modów technicznych w dobrej odsłonie mogę go polecić.

PS. Naprawcie Twilight Forest - nie można nic odkryć, dopóki nie wybuduje się i przejdzie przez portal. Musicie więc odblokować budowanie portalu.

Dziękujemy za opinię a tymi achievmentami spróbuje się dzisiaj zająć
Opublikowano

@malacha Tak się składa że modów kilka brakuje z tych fajnych a mój kolega ma zbyt słabego kompa więc obstawiam że wiele osób ma problem taki sam jak mój kolega :D no i brakuje jakiegoś youtubera

Opublikowano

@malacha Tak się składa że modów kilka brakuje z tych fajnych a mój kolega ma zbyt słabego kompa więc obstawiam że wiele osób ma problem taki sam jak mój kolega :D no i brakuje jakiegoś youtubera

Dodany został mekanizm na prośbę graczy wiec macie nowe maszyny do robienia :p

Generowanie prądu w wiatrakach zmniejszone a konsumpcja prądu zwiększona wiec nie jest OP

Opublikowano

Z wielką chęcią wbiję i ocenię. Szukałem serwera z modami technicznymi cały dzień aż w końcu znalazłem :) Nie rozumiem, kiedyś (1,2 lata temu) było od zawalenia takich serwerów, teraz pusto. 

PS: matixd3 nie reklamowałeś kiedyś jakiegoś innego serwera na modach? Bo coś mi w główce świta, że grałem u cb. :)

Opublikowano

Uwielbiam wszelakie modpacki ale obawiam się, że moda na nie w Naszym kraju nie jest tak wielka jak np. w USA, gdzie serwery typu Tekkit Classic mają po kilkaset graczy online.

Mimo wszystko THUMB UP! Powodzenia.

Opublikowano

@topic

Ile modow w paczce jest? Watpie ze moj laptop da rade uciagnac ta paczke.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Z wielką chęcią wbiję i ocenię. Szukałem serwera z modami technicznymi cały dzień aż w końcu znalazłem :) Nie rozumiem, kiedyś (1,2 lata temu) było od zawalenia takich serwerów, teraz pusto.

PS: matixd3 nie reklamowałeś kiedyś jakiegoś innego serwera na modach? Bo coś mi w główce świta, że grałem u cb. :)

Już kilka serwerów na mordach tworzyłem i reklamowałem ;)

@topic

Ile modow w paczce jest? Watpie ze moj laptop da rade uciagnac ta paczke.

128 modów z tego co pamiętam

U mnie MC idzie na procku 2x2.13GHz 4gb ramu ( 2 do MC ) i grafice zintegrowanej.

Opublikowano

2 gb ramu to za mało...

no cóż nie pogram w takim razie

jak usunąć modpacka?

gdzie zapisały się pliki?

w folderze w którym był launcher nie ma

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

U mnie MC idzie na procku 2x2.13GHz 4gb ramu ( 2 do MC ) i grafice zintegrowanej.

łączymy się w bólu.. Nie wiem jak Ty dajesz radę w te modpacki cisnąć na tym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...