Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginy zzz <---- Zapraszam

Diaxower07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobre idealne pluginy pod mój minecraft serwer, dziękuję Ci diaxower że mi je dałeś.
#j**** easyhc-arivi.pl właściciel nie umie pisać plg xD

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Nie ma haczyka, arivia i myhard to gówno i to ich dziecinne zachowanie, jutro dorzuce najnowsze pliki arivi/ oraz dam tabele zapraszam na moj profil jak tu usunie administracja linka

1KOBv.png

Opublikowano

Nie ma haczyka, arivia i myhard to gówno i to ich dziecinne zachowanie, jutro dorzuce najnowsze pliki arivi/ oraz dam tabele zapraszam na moj profil jak tu usunie administracja linka

Co, dupolizanko się skonczyło? :D Niezłe z Ciebie gówno ziomeczku :D

Czekam na warna od administracji :DDD

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Potrzeba bazy danych d odpalenia? :D

Opublikowano

1. To jest nielegalne oprogramowanie i jeszcze je wysylasz innym bez zgody autora. 

A ps: Dodaj skan bo inaczej administracja ci link usunie

Opublikowano

1. To jest nielegalne oprogramowanie i jeszcze je wysylasz innym bez zgody autora. 

A ps: Dodaj skan bo inaczej administracja ci link usunie

To jest piractwo, wiec i tak POWINNA usunac administracja.

@topic

Fajnie, nie skorzystam, bo nie jestem zlodziejem i szanuje prace innych (czyt. @Karolek :3 i kamcia i tam innych)

Dodaj skan i zezwolenie, 1h.

zezwolenie?

@Karolek :3  nie widac zeby byl zadowolony z udostepnienia plikow.

Opublikowano

Udostępnianie czyichś pluginów, to frajerstwo.

Choćby Ci East, czy ktokolwiek inny nawet matkę zabił, nie masz prawa udostępniać wtyczek tej osoby, bo osoba ta poświęciła czas nie tylko na ich napisanie, ale też naukę Javy itd.

Jak frajer się zachowałeś, a temat i tak Ci zamkną, bo łamiesz regulamin.

5465845486.png

Opublikowano

Ogolnie powiem tak - niech to jest w internecie, zrobiłem an tym dobry interes B|

Ale tak na przyszłosc - jaką kurwą trzeba być, żeby udostępnić nie swoje pliki? Baaa, jakim debilem trzeba być, żeby za pliki, za które arivi zapłciło ~1k wysyłać je temu pacanowi. Wielkie brawa dla idiotów z arivi i k***y z internetów.

Buuuja śmiecie i czekam na warna od adminsitracji za flejm bo uwaga, wyrazam swoją opinię na temat B|

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@up 

Karol ja Cie rozumiem, to nie twoja wina lecz arivi.

Mowię o tym mistrzu xDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...