Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ip i port z clienta

hajor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce przerobić clienta do pewnego ots i nie moge za chiny ludowe znaleźć IP oraz PORTU ;/ próbowałem wszystkich poradników ale to zazwyczaj są do tworzenia grafik albo robienia własnego ots nigdzie nic nie ma o wyciąganiu IP z clienta ;/ ma ktoś tak owy poradnik albo mógłby mi poradzić co i jak? mam program XVI32 oraz HEXeditor ;/ ale nie potrafie nic z tym zrobic ;/ z góry dziekuje za pomoc i wskazówki o ile tak owe się pojawią. chyba ze ktos ma IP oraz port do LOS 2.1 =) moglby na priv podesłać 

Opublikowano

178.217.186.71 IP , PORT 7346 ja znalazłem coś takiego ale mi nie dizała użyłem do tego programy wireshark ;F ale dalej nic ;/ może ja coś robie albo ip i port zły?

Opublikowano

178.217.186.71 jest w 90% dobre ponieważ strona nie dała by rady pokazać graczy online ale z drugiej strony jeśli to jest podpięte pod jakąś inna domenę i pobiera ludzi z mysql ?

port w hexach będzie bardzo trudno znaleźć ponieważ to są tylko 4 cyfry które na 100% będą się powtarzały.

Nie działa na tym cliencie process hacker ?

Opublikowano

działą ale elf na tym cliencie sie nie zapisuje i wszystko od nowa trzeba hotki, cv, shorty itp ;/ a po 2 czasami 10 razy trzeba włączać zeby sie uruchomiło i nie scrashowało clienta ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...