Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Łatka" na wszystkie paczki językowe na każdym serwerze.

Kubraczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Alo alo, z tego co zauważyłem, niektóre osoby mają problem ze zmianą języka na serwerach typu Turcja czy Rosja.

Otóż ta mikro łatka pozwoli wam wybrać każdy dostępny język na każdym serwerze (Prócz KR).

http://speedy.sh/HZNEA/regions.txt

Skanu nie będę wrzucał gdyż jest to plik txt, chyba że będzie wymagany.

Gdzie należy wrzucić owy pliczek?

Riot Games/League of Legends/RADS/projects/lol_patcher/managedfiles/0.0.0.0

Wrzucamy i podmieniamy.

Rezultat:

9VGVa4J.jpg

Jeśli brakuje jakiegoś języka to pisać, a ja zrobie kolejny pliczek. Tylko nie pisać, że chcecie KR gdyż wtedy patcher dostaje świra i wywala errory.

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

Przyda się inny język na moich Putinach B) Dam Ci lika jak mi się odblokują. O ile to działa :D

Na putinach jeśli nie grasz na ru_RU to będziesz widział kwadraty zamiast cyrylicy gdy coś napiszą ;p

­azYIWDl.png

Pomocnik
Opublikowano

­

Na putinach jeśli nie grasz na ru_RU to będziesz widział kwadraty zamiast cyrylicy gdy coś napiszą ;p

To to ja akurat wiem :D

Opublikowano

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system\locale.txt

Zmieniamy 4 litery i tyle, po co wrzucać plik regions? 

Opublikowano

­

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system\locale.txt

Zmieniamy 4 litery i tyle, po co wrzucać plik regions? 

Z tego co wiem locale już nie działa, bodajże od patcha 4.20 ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

Z tego co wiem locale już nie działa, bodajże od patcha 4.20 ;)

Nawet jeśli to przecież wystarczą nam obrazki itemów. Raczej każdy już zna itemy i nie musisz paczeć na nazwy. Głosów postaci w innych językach zawsze można posłuchać. Niektóre teksty brzmią naprawdę śmiesznie :D

Opublikowano

­

Nawet jeśli to przecież wystarczą nam obrazki itemów. Raczej każdy już zna itemy i nie musisz paczeć na nazwy. Głosów postaci w innych językach zawsze można posłuchać. Niektóre teksty brzmią naprawdę śmiesznie :D

Dodałem to dlatego, że niektórzy mają problem ze zmianą języka, i grają np na Turcji a chcą język polski. Gdybym uznał to za totalny crap to nie traciłbym całych 2 minut na edycję tego pliku, 15 sekund na wrzucenie screena do tematu itd.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Dzięki od urodzenia mam problem z zmianą jezykla nigdy nie wiedziałem jak to zrobić i grałem na wengierskim za jakiegoś tam free skina teraz wrucilem do polskiego WIelkie Dzięki! Pomogłeś łpaja + 

Pomocnik
Opublikowano

A pomyślałeś o tym, że trudniej się takich itemów szuka, oraz trudno się banuje czy wybiera bohatera nie mówiąc już o poruszaniu się w sklepie. Kup no sobie na ruskim serwie runy XDD

Opublikowano

Przydało się, dziękuję. Chociaż mogłem sam odgonić lenia i poszukać. :D

Pozdrawiam i zostawiam Like'a.

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

­

Normalnie dziala, sam na tym gram...

W którymś patchu nie działało, a potem ciągle tego używałem. Także no. ^_^

­azYIWDl.png

Opublikowano

@Kubraczek

Czemu nie widze tej całej strony głównej po zalogowaniu się na konto ( te newsy itp co są ) mam czarny ekran ,ale sklep już mi działa ,tylko nowości mi nie wyskakują ??? Coś poradzisz jak tak to dam Ci 10 lajkuf bo działa dobrze tylko widze takie kwadraty jak piszą te ruskie pojeby ,ale to mi nie przeszkadza bo i tak nie rozumiem ^_^

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

­

@Kubraczek

Czemu nie widze tej całej strony głównej po zalogowaniu się na konto ( te newsy itp co są ) mam czarny ekran ,ale sklep już mi działa ,tylko nowości mi nie wyskakują ??? Coś poradzisz jak tak to dam Ci 10 lajkuf bo działa dobrze tylko widze takie kwadraty jak piszą te ruskie pojeby ,ale to mi nie przeszkadza bo i tak nie rozumiem ^_^

To jest akurat rzecz naturalna, coś za coś. Chcesz newsy to musisz odwiedzać stronę gry :p

­azYIWDl.png

Opublikowano

­

Mrrr, specjalista kebabów v2 B)

Temat - przydatne, ale mi już się raczej nie przyda. Ładnie pokazane

Trzymaj lajka nabie -.-

Opublikowano

­

Mrrr, specjalista kebabów v2 B)

Temat - przydatne, ale mi już się raczej nie przyda. Ładnie pokazane

Trzymaj lajka nabie -.-

Mam już 30lv na kebsach v2, odezwij sie na PW B)

­azYIWDl.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...