Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyście na takim FreeBuild?

RiXo255

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grałbyś ?

• Tak
      1
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Czy grali byście na bardzo prostym freebuild, gdzie gracze sami wszystko tworzą ??

Działki z PlotMe ustawione na 100x100, zero sklepów, tylko targi graczy, zero ułatwiania Drop tylko wszystko na 0.2%, taki HardFreeBuild :) Inny niż wszystkie, tutaj jak wystawisz to inny gracz kupi, nie będzie sklepów ani innych ułatwień w grze...

Nazywałby się HFB.pl (Czyli Hard FreeBuild)

Głowna mapa to PlotMe, gdzie będziemy mieli tylko Spawn oraz targowisko do wynajęcia i nic więcej)

Jestem w trakcie robienia tego wszystkiego i nie wiem, czy będą chętni na taki FreeBuild

Jak na razie postawiony będzie na VPS z 8 GB ram.

Co wy na to ?

5255055987.png

Opublikowano

aa bym jeszcze do tego dowalił mape z surowcami i by było ok Pomysł jest dobry ale FB z dropem 0,2% może 2% to już lepiej ale 0,2 przesada lekka Taka jest moja OCENA i głosuje na NIE :) ( To jest tylko moje zdanie jeżeli uważasz że to głupota to na to po prostu odpisz ;) )

3004114311037501010629.png

Opublikowano

Nienawidze plotme i surowcow ktore mozna wydobywac ile sie chce, gdyby to mialo jeszcze polączenie z jakims pvp to może by wypaliło solo nie widze najmniejszych szans.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Dla mnie trochę bez sensu. Budowanie i do tego strasznie utrudnione. Pewnie większość graczy zrezygnowałaby po pierwszych godzinach lub nawet minutach gry.

yP8u02L.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dla mnie bomba, wiecie co nie zgodzę się z @Nipoterek PvP jest nudne i jak są sami cheaterzy to wprost pięknie -,-, grałem w mc od 2011 roku i chętnie na taki serwer bym wbił pograć jak za dawnych czasów większość może nie zrozumie że takie serwery mimo że proste są fajne jak za dobrych starych czasów a nie takie gówna jak są dziś gdzie jest p2w

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...