Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fish Bot PL pytanko

matek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pustynia, imha, sohan, dolina, wężowe pole.

w  pustyni jak i swiątyni nie zlowisz rybki:]  polecam m1 na modzie idziesz daleko w "morze" i lowisz rybki pod woda:]

Opublikowano

w  pustyni jak i swiątyni nie zlowisz rybki:]  polecam m1 na modzie idziesz daleko w "morze" i lowisz rybki pod woda:]

Jak to nie? Wszędzie łowi tak samo.

Opublikowano

Jak to nie? Wszędzie łowi tak samo.

od kiedy po za m1/m2 da sie lowic ryby??

ewentualnie pustynia, ale Wężowe i imha nie ma ryb :)

w  pustyni jak i swiątyni nie zlowisz rybki:]  polecam m1 na modzie idziesz daleko w "morze" i lowisz rybki pod woda

nie wiem czy czasem nie bedzie pisalo, w tym miejscu nie można łowić ryb. 

Opublikowano

od kiedy po za m1/m2 da sie lowic ryby??

ewentualnie pustynia, ale Wężowe i imha nie ma ryb :)

nie wiem czy czasem nie bedzie pisalo, w tym miejscu nie można łowić ryb. 

Prawie wszędzie gdzie jest woda da się łowić...

Opublikowano

No to pare słów wyjaśnień w IMHA/ dolinie nie łowi tak jak kolega wyżej pisał "... nie można łowić ryb", druga sprawa jak sie wejdzie w morze wyświetla się taki sam komunikat chyba że ja o czymś nie wiem? I jakaś dobra duszyczka by się chciała z ta informacja podzielić. Jeszcze jakieś sugestie macie Panowie/Panie?

Opublikowano

No to pare słów wyjaśnień w IMHA/ dolinie nie łowi tak jak kolega wyżej pisał "... nie można łowić ryb", druga sprawa jak sie wejdzie w morze wyświetla się taki sam komunikat chyba że ja o czymś nie wiem? I jakaś dobra duszyczka by się chciała z ta informacja podzielić. Jeszcze jakieś sugestie macie Panowie/Panie?

Pustynia ewentualnie m1.

image.png

Opublikowano

Ja zawsze poza m1 i m2 łowiłem w Dolinie, ale nwm czy da się jeszcze tam łowić skoro tak mówicie o imha i tych innych.

Polecam używać FB kamera/m2boba.

Opublikowano

Ja zawsze poza m1 i m2 łowiłem w Dolinie, ale nwm czy da się jeszcze tam łowić skoro tak mówicie o imha i tych innych.

Polecam używać FB kamera/m2boba.

wędka +2 i w dolinie nie łowi niestety. Podobno gdzieś w sohan da sie łowić czy to plotka?

Opublikowano

Po co Ci łowić w innych miejscach niż m1 czy m2 ? GM może się do Ciebie tepnąć i sprawdzić co porabiasz ;) Poza tym po 4h łowienia można łatwo wyrwać bana z automatu bo wysyła logi więc łowienie rybek max 4h...

Myślę że bardziej GM zwróci uwagę na osobę łowiącą gdzieś na odludziu niż pod rybakiem wśród innych ludzi. 

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

No i tu sie niestety mylicie za dużo jest tzw. "społeczniaków" dlatego pytam o inne miejsca niż m1 i m2, a co do tych 4h to zależy na ilu kontach łowisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...