Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lepiej imha czy metki?

Huxmen321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy lepiej dropić na imha na 11 lvlu bez rekawicy zlodzieja, czy lepiej na metki i lepiej na 10 lvl chodzić na metki 5-10-15 czy na około 20 i chodzić na metki 25-30 ?? 
Ogolnie pytanie jak zarobić na tortudze ( dawniej tbd )

Opublikowano

Lepiej chodzić na besty, większy % na wydropnie broni fms/jelonek, riby - ezoty. Ja pierwsze hajsy zarabiałem sprzedając zęby orka, wtedy chodziły po 500k, nigdy metków nie lubiłem bić bo wiedziałem, że nic ciekawego mi nie dropnie,a ku jest tanie. :P Możesz uzbierać także na przepustke do v2 i zbierać złom, może się opłaci/ albo sellac poty drożej :)

Opublikowano

Imha do czasu wydropienia pierwszej broni na 30 poziom. Potem medale dropić, zrobić bojowca i wtedy dropić w M2, na pewno nie pożałujesz decyzji.

­

Opublikowano

1. Metki w m1 do pierwszej Aury lub Imha do pierwszej broni na 30lvl (wyjdzie tak samo z czasem).

2. Robisz eq +6 na 15/18 lvl

20lvl łatwy loch -> 11 medali

Arsenal

Męczysz do 35, codziennie 1 lvl konia

Metki w m2 :) Łapka z IS, albo prosisz kogoś kto dropi w lesie żeby Ci jedną zostawił na ziemi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...