Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorpay, Superrewards ~ Metin2.SG

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,

zalogowałem się na stronce metin2.sg i w miejscu gdzie mogę kupić tec_points (tamtejsze smocze monety) jest kilka opcji i m.in te dwie które są w nazwie tematu: sponsorpay i superrewards, są tam różne oferty za, które dostaje się określoną ilość tec_points'ów, ale dlaczego większość ofert, które mam tam polegają na wejściu w link, podaniu numeru i już?

boję się podawać numeru bo pewnie potem w*******a coś z konta, przychodzą nonstop jakieś smsy czy coś

da się coś z tym zrobić?

jak są takie gdzie nie trzeba dawać swoich danych to jest za to jakieś 50 tec_points, a to jest tak naprawdę nic bo takich ofert jest maks. 5, a itemy kosztują kilka tys. tec_points...

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Nie rób tych reklam, jak podasz nr to bd miał aktywne subskrybcje i bd ci hajs zżerać. Sam tak miałem i musiałem karte zmieniać. A co do innych reklam, gram tam i robiłem teraz to nic nie doszło, a kiedyś dochodziły.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nailer bo nie masz mozgu ^^ subskrybcje da sie wylaczyc zaraz po aktywacji wystarczy tylko wyraznie przeczytac to gowno napisane malym druczkiem , co do autora to nie polecam acz kolwiek po zrobieniu reklam z subskrybcja i po aktywacji odczekac z 10 min i anulowac subskr , bynajmniej na plu mi co 2/3 reklama wchodzila i byly Sm'y

Opublikowano

Nailer bo nie masz mozgu ^^ subskrybcje da sie wylaczyc zaraz po aktywacji wystarczy tylko wyraznie przeczytac to gowno napisane malym druczkiem , co do autora to nie polecam acz kolwiek po zrobieniu reklam z subskrybcja i po aktywacji odczekac z 10 min i anulowac subskr , bynajmniej na plu mi co 2/3 reklama wchodzila i byly Sm'y

SG to nie pl i nie napisałem, że subskrybcji nie da się wyłączyć, ale ciężko jak odpali 20 ankiet zrobi i tyle.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nie polecam, robilem ich oferty na innej grze i mi nie doszlo nic wirtualnej waluty. Kupilem starter za 5zl to nie trzeba bylo nawet anulowac subskrypcji, wypelnilem prawie wszystkie oferty dotyczace podania numeru telefonu itd.. i nic nie doszlo. Pisalem do supportu gry to mi napisali ze oni nie sa za to odpowidzialni i ze mam napisac do supportu tego supergown.. to automatycznie odrzucali wiadomosc. Wyslalem im ponad 30 screenow z dowodami ale to im nie wystarczylo. Wiec jesli ci nie dojdzie SM to pisz do tych oszustow, tylko musisz miec 1. screena z dowodem 2. pin ktory dotarl na twoj numer 3. oferta ktora wypelniles i wiele innych gowien o ktorych sie dowiadujesz za pozno..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...