Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na rappelz?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra jest typowa 'pay to win' ludzie w większości handlują PSC/zen żeby tylko coś osiągnąć i się dorobić.

Dla świeżego gracza albo osoby, która zaczyna 'od zera' - nie polecam.

Będziesz musiał wpakować sporo gotówki, aby cokolwiek zrobić i rozwinąć jakoś swoją postać, a poza tym średnio się gra obecnie - praktycznie nie ma przyjemności z grania w Rappelz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Da się ugrać "coś" bez ZŁ ale jest ciężej i potrzebujesz dużo farta :D, a jak już chcesz zaczynać poszukaj sobie kogoś kto już trochę grał i Ci co kolwiek wytłumaczy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę ,że dużo osób się wypowiedziało nie grających w rappelza, gówno prawda pewnego dnia był event na ktory wystarczyl ci 1 lvl i dropienie okolo 1h i dostajesz losowego peta, od r5 do r7 przez co ten event zburzył gre, więc chodźbby dla tego nie poelcam, a co do "pay to win" to również sie nie zgadzam, gdyż ja i mój brat nic nie wydaliśmy , a wbiliśmy okolo 150 lvl, czemu? ponieważ dzięki eventowi nabyłem nagę 150lvl  a mój brat centaura 150 lvl st 0 co nam bardzo pomogło, co do pay to win to prawda jest taka , zeby wbic lvl trzeba sie troszke pomeczyc, znalezc dobre pt w dunegonie, a nie doladowywac, bo wspomagacze sa bardzo drogie, ale bardzo przydatne z tym ze lvel moze idzie troche szybciej ale to nie zmienia faktu ze to nie jest typowa "pay to win" < hearthstone to typowy pay to win

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy oplaca sie grac ? ciezko powiedziec .

Plusem jest na pewno system petow bo jest ciekawy i daje duzo przyjemnosci do togo exp jest mega szybki i sie nie nudzi ,a drop jest obfity i na poczatku calkowicie zadawalajacy.

Eventy sa dosyc czeste , przynajmniej 1 jest zawsze aktywny. Nagrody z nich dla poczatkujacych graczy sa na prawde ok.

Jedyny problem to os do wspolnej zabawy , jest teraz masa innych narodowosci (polonczyli serwery) i czasami ciezko jest znalesc jakiegos polaka ale jezeli w miare kumaty jestes to sie z kazdym jako tako dogadasz :P ja sam pamietam jak z turkiem i wlochem robilismy wspolnie qesty i jakos sie udalo :)

Co do samego systemu podbijania eq jest ok i calkiem przyjemny na poczatek schody sie zaczynaja gdy wbijemyt juz wysoki lvl i chcemy eq na maxa to na prawde jest to ciezkie.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...