Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wracać do smite?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie to gracze chyba raczej się tak szybko nie zmienią, a co za tym idzie atmosfera też nie. Wiadomo nowe postacie, nowe skiny, nowe rzeczy, mapy, interface. Zależy też co grasz i z kim. Czasami trafisz na świetny team a czasami na beznadziejną bandę trollów. Aczkolwiek ja ostatnio mam wątpliwości co do teamu smite i banowania. Wyłapałam bana (chyba perma) za nic tak właściwie. Nie dostałam ani wiadomości przy zalogowaniu ani e-maila.  :huh: Co lepsze support olał sprawę. :D

Opublikowano

Na pewno opłaca się wrócić do gry, z powodu iż administracja bardzo dba o Smite; częste nowości, wydarzenia i przeceny. 

Jeżeli chodzi o atmosferę, to głównie tworzą ją gracze. Osobiście polecam znaleźć sobie zespół i grać z nimi, bo wtedy masz pewność, że nie wyjdzie kilka osób w czasie gry.

Ja osobiście polecam wrócić. :) 

Opublikowano

To zależy pod jakim kontem patrzeć na twoją "atmosfere" bo jak jestes na poziomie mniejszym jak 30 to wielkiego ogara się nie spodziewaj (no chyba że smurfy - których jest bardzo mało) 

Ogółem warto wrócić gdyż gra ma potęciał ,a także jest ciągle ulepszana przez Hi Rez.

Zagraj pare meczy i może sam oceń ;) 

Opublikowano

A ja ci polecam powrót do gry, ponieważ ostatnio wgrali dużo nowych rzeczy - np. nowy wygląd, często dodawają nowych bogów :)

Pomogłem? Daj plusa! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...