Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do doty?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema;p

ostatnio w dote grałem około 3 miesiące temu - nie spodobała mi sie atmosfera i porzuciłem tą grę..

czy coś się zmieniło i czy warto do tej gry wracać?­

Legenda
Opublikowano

Jeżeli umiesz grać to tak, a jeśli Twój poziom to gdzieś 3k mmr to wątpie. Jeszcze jak grało 20k osób w tą gre nie było rankedów a ukryty mmr i mogłeś grać na wysokim poziomie. Dziś jest to mln osób i zniechęcam się do tej gry. Poziom 5k mmr spadł strasznie. Dużo boostowanych dzieci.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jeżeli umiesz grać to tak, a jeśli Twój poziom to gdzieś 3k mmr to wątpie. Jeszcze jak grało 20k osób w tą gre nie było rankedów a ukryty mmr i mogłeś grać na wysokim poziomie. Dziś jest to mln osób i zniechęcam się do tej gry. Poziom 5k mmr spadł strasznie. Dużo boostowanych dzieci.

Ja jak gram zwykle puby to mam graczy na wyzszym poziomie niz na rankedach ... ale co ja tam wiem, mam tylko 2.3k mmr :D

61093c6efb.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra jest za darmo, nic to nie kosztuje tylko trochę czasu - wróć i sam sprawdź. Jeden Ci napisze, że warto, drugi, że nie warto - co wtedy? :D Jak jesteś ogarnięty, nie grasz jak małpa z martwicą mózgu, to my nie pogardzimy dodatkowym graczem :) Daj znać na prv jeśli chcesz z nami pograć. 

Opublikowano

Jak wiadomo czas to podstawowe kryterium, na pewne gry później juz go bedzie brakować:P. Co do grywalności i czerpania z tego przyjemości to już indywidualna sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...