Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

94 wygrane, słabe "elo"

bivike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ile musze wygrac pod rzad zeby wejsc z s3 do s4 ? zazwyczaj drugi w tabeli jestem  94 wygrane mecze :(.

Z s2 do s3 musialem wygrac 4 pod rzad zazwyczaj 1-2 w tabeli, ale wczesniej czesto wygrywalem po 3. Bardzo tragiczne mam "elo"?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Majoreq.
Opublikowano

Od tego zależą twoje punkty ELO. Jeżeli wygrywasz 16:2 to dostajesz dużo punktów, natomiast, jeśli wygrywasz 16:14 to dostaniesz mało. Dodatkowo dostaje się punkty za MVP.

Opublikowano

MVP na mecz okolo 3-5, kda dosc dobre. Niepokoi mnie to, że mam 94wygrane i tylko s3 - ludzie mi pisza ze mam tragiczne mmr?

Jaką miałeś rangę po rozgraniu pierwszych 10 meczy?

Opublikowano

Jaką miałeś rangę po rozgraniu pierwszych 10 meczy?

Silver 4 ale dość szybko spadłem do s2.

image.jpg 

Z ostatniej gry niestety przegranej. Czy po takiej porażce też spada mój mmr?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Silver 4 ale dość szybko spadłem do s2.

image.jpg

Z ostatniej gry niestety przegranej. Czy po takiej porażce też spada mój mmr?

Po każdej spada MMR, jednak wystarczy parę wygranych z dużą ilościa MVP (graj ze znajomymi, poproś żeby ci dawali podkładać/rozbrajać pakę, oraz staraj się jak najwięcej zabijać). Wyjdziesz z tego s2, to później już będzie łatwiej szło.

Opublikowano

Po każdej spada MMR, jednak wystarczy parę wygranych z dużą ilościa MVP (graj ze znajomymi, poproś żeby ci dawali podkładać/rozbrajać pakę, oraz staraj się jak najwięcej zabijać). Wyjdziesz z tego s2, to później już będzie łatwiej szło.

Tzn jestem teraz w s3, dzieki za rady.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...