Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quest na przywracanie poziomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiadomo na sourse zwiększyć max poziom nie jest trudno:)

Lecz na game np: 34084 

Max też jest łatwo zwiększyć (Po przez Diff) ale teoretycznie ponieważ gdy wbijemy np: 260 Lvl i wylogujemy się i ponownie się zalogujemy level nie zapisuje się i wyświetla nam się 40 lub 50 

a w bazie wszystko jest zapisane że mamy 260

Chodzi o quest który zapisuje level i przy logowaniu przywraca się . Naprawdę było by to świetne rozwiązanie dla game które nie mają Sourse (Kod źródłowy)

Dla Game starszych niż 40k

Z tego co wiem z tego rozwiązania korzysta kilka serwerów . Jeżeli dobrze pamiętam jednym z nich jest FunMt2 

http://s1.funmt2.pl/

Za odpowiedzi daje full ++ ale pewnie nie tylko ja dam max ++ jeżeli ktoś napisze ten quest

Opublikowano

Witam jak wiadomo na sourse zwiększyć max poziom nie jest trudno:)

Lecz na game np: 34084 

Max też jest łatwo zwiększyć (Po przez Diff) ale teoretycznie ponieważ gdy wbijemy np: 260 Lvl i wylogujemy się i ponownie się zalogujemy level nie zapisuje się i wyświetla nam się 40 lub 50 

a w bazie wszystko jest zapisane że mamy 260

Chodzi o quest który zapisuje level i przy logowaniu przywraca się . Naprawdę było by to świetne rozwiązanie dla game które nie mają Sourse (Kod źródłowy)

Dla Game starszych niż 40k

Z tego co wiem z tego rozwiązania korzysta kilka serwerów . Jeżeli dobrze pamiętam jednym z nich jest FunMt2 

http://s1.funmt2.pl/

Za odpowiedzi daje full ++ ale pewnie nie tylko ja dam max ++ jeżeli ktoś napisze ten quest

Nie chodzi tylko o questa, ale też o typy zmiennych w bince i w game. Raczej nikt tego nie zrobi za darmo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...