Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] AntyBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni atakują mnie boty , typowe nicki graczy :) , potrzebuję dobrego i solidnego ANTIBOT na wersje 1.7. 2 :). LIKE! DAJE!

.

Opublikowano

Tak, w antybocie od @filippop1 jest taka opcja. Działa on na tej zasadzie, że przy pierwszym wejściu na serwer po instalacji pluginu gracz zostaje wyrzucony. Gracz wejdzie ponownie, a bot już nie :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Tak, w antybocie od @filippop1 jest taka opcja. Działa on na tej zasadzie, że przy pierwszym wejściu na serwer po instalacji pluginu gracz zostaje wyrzucony. Gracz wejdzie ponownie, a bot już nie :)

Jeżeli ktoś pomyśli to można zrobić 

- Wyrzucanie po pierwszym wejściu

- ograniczenie wejść na serwer w ciągu 30 sekund 5 graczy (poczekalnia)

- rejestracja /register <haslo> <haslo> <kod>

- Maksymalnie 1 osoba na 1 ip online

- zablokować publiczne ip vpn (Jest kilka stron które opublikowały większość ip sławnych vpn)

+ kilka drobnych jeszcze zabezpieczeń i skrypt gotowy

Powiem że po wgraniu tego skryptu już nikt nie był w  stanie zaatakować serwera.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Niektóre opcje, które wymieniłeś są w authme.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...