Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż Na Całej Ręce

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Co sądzicie o tatuażu na całej ręce?

Przykładowo:

yakuza-tatuaz-1.jpgwytatuowane_rekawy.jpg

tatuaż zrobię sobie na 101% tylko teraz zastanawiam się czy poczekać z tym rok (chodzę systematycznie na siłownie i wiem ze za rok albo 2 będę szerszy i reka urośnie)

Zastanawiam się jak to będzie wyglądało, jest możliwość ze tatuaż się zdeformuje?

@edit Przy okazji jak znacie dobre stronki z tatuażami, wzorami to wklejajcie je w tym topicu.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Dla mnie sie nie podobaja na cala lape... Lepiej walnij sobie tygrysia lape wychodzaca z plecow na bark czy cos ;)

Opublikowano

up ale nie zawsze da się zrobić poprawkę

bo jak dość sporo urośnie chłopak to raczej nic z tym nie zrobią..

więc wtedy to nie będzie zbyt ładnie wyglądalo..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość Mounthains
Opublikowano

lepiej rób za rok, nie rób sobie problemów .

Mi się osobiście podobają na całej ręce, tylko też zależy od wzoru.

Opublikowano

za rok najlepiej.

a jezeli chcesz to teraz mozesz sobie walnac na klacie "THUG LIFE" i bedzie gitez :P

a co do reki to niektore sa fajne ale to tez zalezy od stylu.

Opublikowano

Napewno bedzie lepiej jak poczekasz ten rok a czy mi sie to podoba tatuaze sa ok sam bede robil sobie na lydce ale jeszcze nie teraz a takie jak ty podales na cala reke to mi sie tak zabardzo nie podobaja ale kazdy ma swoj gust ^^

Opublikowano

Bo tatuaże są dla pedałów ... 

y. nie słyszałem takiego określenia...

@top

Osobiście nie podoba mi się tatuaż na całą rękę ; )

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Lepiej poczekaj rok i jak chcesz zrobic na calej rece to niech Ci zrobi fajne zakonczenie (przy dloni) bo takie proste jest chujowe.

A jak wybierzesz plecy to proponuje smoka lub weza, tylko ze to jest troche kosztowny i wiele dni sie robi (jesi ma byc z kolorem)

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Rób jak chcesz ale jeśli kiedyś w przyszłości przestanie Ci się podobać to nie pozbędziesz się go..mój starszy ma i teraz tego żałuje.

Co do tematu to lepiej zrób go za rok jak ręka Ci bardziej rozrośnie a może wtedy przestaną Ci sie podobać tatuaże ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Witam :)

Co sądzicie o tatuażu na całej ręce?

Przykładowo:

yakuza-tatuaz-1.jpgwytatuowane_rekawy.jpg

tatuaż zrobię sobie na 101% tylko teraz zastanawiam się czy poczekać z tym rok (chodzę systematycznie na siłownie i wiem ze za rok albo 2 będę szerszy i reka urośnie)

Zastanawiam się jak to będzie wyglądało, jest możliwość ze tatuaż się zdeformuje?

@edit Przy okazji jak znacie dobre stronki z tatuażami, wzorami to wklejajcie je w tym topicu.

Myśl Lepiej zrobić na fiucie bo tobie wontpie żeby urusł jak ćwiczysz ;p

Albo na dupie np. tarcze (ja tylko żartuje)

Ja ci radze nie rób se tatuaża

Opublikowano

Tatuaż wszędzie jest piękny :D

Ja Ci polecam pójść do profesjonalnego studia tatuażu, w którym przygotują szkic wg. Twojego pomysłu : ).

De facto, zapłacisz za to góra 30zł więcej, ale robienie tatuaży z szablonu... Ujma dla sztuki.

(przy czym 30zł to drobne jeżeli chcesz porządny tatoo na całej łapie :D)

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...