Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irelia - Free ELO :D

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak co dlaczego po co o.O jak chcesz zburstować to  najpierw typa stunujesz odpalasz w, dajesz 2 aa, ew. w miedzyczasie erką jedna go walniesz, jak on ucieka to q do niego i reszta erek, poza tym korzystamy z triforca wiec wywalanie wszystkich skilli na raz nei jest opłacalne

irelie na runach powinno sie grać as, jej ad jest niepotrzebne, nasze q czysci creepy nawet jak mamy sheena, tylko trzeba odpalić w przed zdaszowaniem

nie ma nic o riven, dariusie, nasusie który w late robi z nas nic bo zmniejsza as

4/10

ae1d1005fe.png

Pomocnik
Opublikowano

jak co dlaczego po co o.O jak chcesz zburstować to  najpierw typa stunujesz odpalasz w, dajesz 2 aa, ew. w miedzyczasie erką jedna go walniesz, jak on ucieka to q do niego i reszta erek, poza tym korzystamy z triforca wiec wywalanie wszystkich skilli na raz nei jest opłacalne

irelie na runach powinno sie grać as, jej ad jest niepotrzebne, nasze q czysci creepy nawet jak mamy sheena, tylko trzeba odpalić w przed zdaszowaniem

nie ma nic o riven, dariusie, nasusie który w late robi z nas nic bo zmniejsza as

4/10

Z tego co wiem, Nasus, Riven i Darius nie mają w skilach zmniejszania AS :) Więc nie jest to jako tako kontra.

Pomocnik
Opublikowano

Esencje - Full AD, bądź można także iść full AS, lecz nie polecam.

Full As są lepsze z powodu naszego "w"

Taa, lecz jak się gra AD też obejdzie, co prawda to prawda, że lepsza są AS lecz jak kto woli ;)

Opublikowano

Dobrze napisane, mocne 2/10.

Zwazajac na to, ze masz Gold V w profilu to poradnik nie najgorszy-choc w zaden sposob nie oryginalny. 

Caloksztalt moze byc, chociaz moglbys dodac jeszcze pare trickow podczas trade z przeciwnikiem. 

Pozdrawiam

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Bardo dobry poradnik,ale według mnie opcja drugiego ofensywnego przedmiotu jest niepotrzebna-samo trinity force wystarcza.Zapomniałeś też nadmienić,że irelia ma mieszane obrażenia i dlatego ciężko przeciwko niej grać :)

Jeszcze co do combo...źle,źle źle...po co używać od razu Q,jeżeli ktoś ma escape system/flash...najlepiej W,potem odpalamy R,E i na koniec Q jak spróbuje nam uciekać(W zwiększa dmg,dlatego włączamy ten skill jako pierwszy)

GOLD V,możesz składać dwa ofensywne przedmioty,ale błagam na co to komu-samo trinity wystarcza dobrej irelce 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Pomocnik
Opublikowano

Bardo dobry poradnik,ale według mnie opcja drugiego ofensywnego przedmiotu jest niepotrzebna-samo trinity force wystarcza.Zapomniałeś też nadmienić,że irelia ma mieszane obrażenia i dlatego ciężko przeciwko niej grać :)

Jeszcze co do combo...źle,źle źle...po co używać od razu Q,jeżeli ktoś ma escape system/flash...najlepiej W,potem odpalamy R,E i na koniec Q jak spróbuje nam uciekać(W zwiększa dmg,dlatego włączamy ten skill jako pierwszy)

GOLD V,możesz składać dwa ofensywne przedmioty,ale błagam na co to komu-samo trinity wystarcza dobrej irelce 

Jpdl, Kubon w challegerze składa Zephyra po trinity, a gra Irelią 1231231231 razy więcej niż Wy, więc chyba wie lepiej ? Btw. Poradnik pisałem w oparciu o moje doświadczenie, oraz oglądałem streamy graczy tzw. High Elo. I bardzo często po trinity składali Zephyra albo Botrka. ;)

Opublikowano

Kubon bardzo gracz lcs'owy...grać grać umie,to była moja opinia a ty goldziku wszechwiedzący się nie rzucaj,jakbyś umiał grać irleia to byś dawno nią wyszedł z gold v gdzie poziom równy jest silver III

Plujesz jadem jakbyś był sam w tym chall'u

1370621278-U708240.png

By me

Pomocnik
Opublikowano

Kubon bardzo gracz lcs'owy...grać grać umie,to była moja opinia a ty goldziku wszechwiedzący się nie rzucaj,jakbyś umiał grać irleia to byś dawno nią wyszedł z gold v gdzie poziom równy jest silver III

Hmm.. na razie nie gram żeby wyjść ;) Bardziej lece po normalach i skilluje nowe championy, a z golda jeszcze spokojnie wyjde ;) + Wcale nie jest poziom równy silverowi 3 :O Btw... Prawda, że mam rację do build boli wszechwiedząca platyno ;)

Opublikowano

Nie boli mnie bo mam z 40 gier teraz irelia na drugim acc składam tylko trinity ofensywne i biję dmg wystarczająco :) 

A tak ps-zero oryginalności w tym poradniku,wszystko ściągnięte od innych graczy/poradników.

1370621278-U708240.png

By me

Pomocnik
Opublikowano

Nie boli mnie bo mam z 40 gier teraz irelia na drugim acc składam tylko trinity ofensywne i biję dmg wystarczająco :) 

A tak ps-zero oryginalności w tym poradniku,wszystko ściągnięte od innych graczy/poradników.

To następnym razem napisze poradnik o ap ireli z runami pod gold per lvl i będę orginalny B) btw. nie odpowiadaj juz bo jeszcze dostaniemy warny za spam xD

Opublikowano

Ta platyna to dywizja przejściowa :)

A co do poradnika,pod względem graficznym i estetycznym ssie.

1370621278-U708240.png

By me

Pomocnik
Opublikowano

Ta platyna to dywizja przejściowa :)

A co do poradnika,pod względem graficznym i estetycznym ssie.

W sumie masz rację, co byś zmienił, żeby ładniej wyglądało ?

Pomocnik
Opublikowano

Zrobić to wszystko w ładnej grafice w photoshopie :)

Nie jest to jakieś trudne :)

W sensie te napisy build, runy itp. ?

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik :D

Na moje po Triforce można zbudować jakiś def item ale to zależy od liczby zgonów.

Poza tym botrk na irelce to dla noobów :D Polcam zephyr szczerze ;]

Pomocnik
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik :D

Na moje po Triforce można zbudować jakiś def item ale to zależy od liczby zgonów.

Poza tym botrk na irelce to dla noobów :D Polcam zephyr szczerze ;]

Też napisałem, że lepszy Zephyr, ale co kto woli ;)

Opublikowano

Nie polecam budowac zefira ani botrk po trinity :) poniewaz irelia z samym trinity ma op dmg i 2 ofensywny item nie jest potrzebny. Chyba ze strasznie zaoramy linie bo inaczej to sensu nie ma. A jesli pozno trinity  zbudujemy to w tf nie zdazymy zadac dmg bez 2 tankowatego itema

Opublikowano

Nie polecam budowac zefira ani botrk po trinity :) poniewaz irelia z samym trinity ma op dmg i 2 ofensywny item nie jest potrzebny. Chyba ze strasznie zaoramy linie bo inaczej to sensu nie ma. A jesli pozno trinity  zbudujemy to w tf nie zdazymy zadac dmg bez 2 tankowatego itema

zaphyr jest po to zeby calkowicie wykorzystac true dmg z W, więc jak najbardziej sie opłaca budować.

Opublikowano

Z tego co wiem, Nasus, Riven i Darius nie mają w skilach zmniejszania AS :) Więc nie jest to jako tako kontra.

no to najpierw naucz sie tej gry a potem poradniki rób, radze Ci przeczytać skillset nasusa, co do riven, zjada irelia na pierwszych 4 lvl potem nie ma szans o ile nie oodalismy killa, no a darius po prostu zabija irelie bo taką ma mechanike, ELO

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...