Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sniperka i bron na drugi slot

Ślywaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jaka według was jest najlepsza sniperka oraz broń na drugi slot (pistolecik)- chodzi mi oczywiście za SP :P

Oraz jestem ciekawy czy jest możliwość przetestowania danej broni bez jej kupna.

PS Jesli chodzi o sniperke lub pistolet to nie mam vipa i srednio mi się chce ładować realny hajs :)

Pozdrawiam

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

1. AWP i infinity/SIG (jeśli umiesz grać QQ to pistolet ci nie bd potrzebny)

2. Nie ma możliwości testu broni (chyba ze podniesiesz sb z ziemi jak ktoś zginie a ma taką broń)

do PS.

Aby mieć bronie VIP (oczywiście mając VIPA) trzeba osiągnąć jego 3(pistolet DE) i 7(snajpa AWP) poziom, poza tym w sklepie masz napisane od, którego poziomu VIP masz daną bron.

Opublikowano

1. AWP i infinity/SIG (jeśli umiesz grać QQ to pistolet ci nie bd potrzebny)

2. Nie ma możliwości testu broni (chyba ze podniesiesz sb z ziemi jak ktoś zginie a ma taką broń)

do PS.

Aby mieć bronie VIP (oczywiście mając VIPA) trzeba osiągnąć jego 3(pistolet DE) i 7(snajpa AWP) poziom, poza tym w sklepie masz napisane od, którego poziomu VIP masz daną bron.

,,i pistol ci nie bd potrzeby" kolego ty chyba snisz, awp ma tylko 5 pocisków, dajmy że 3 trafi, jednak te 2 gdzies ucieknie, a awp jakos nie zachwyca szybkoscia przeladywania wiec pistol bedzie konieczny i najlepiej mysle ze jericho czy jakoś tak lub CZ coś tam, szybkie i celne.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...