Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy granie duo rankedów jest fair?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam możesz dobrać sobie duo partnera, więc nie widzę w tym żadnego problemu. 

Nie mogę, ponieważ wszyscy moi znajomi są o kilka lig w dół, a nawet jak gram duo to nie mamy takiego zgrania, jak np. (zawsze) przeciwny bot.

PS. Te duo gram na smurfie, żeby nie było że kłamie :mellow:

Opublikowano

Nie mogę, ponieważ wszyscy moi znajomi są o kilka lig w dół, a nawet jak gram duo to nie mamy takiego zgrania, jak np. (zawsze) przeciwny bot.

PS. Te duo gram na smurfie, żeby nie było że kłamie :mellow:

No to przykro mi, ale nie możesz mówić że to nie "fair", nie fair byłoby gdybyś Ty nie miał takiej możliwości. A Ty masz, tylko nie korzystasz najczęściej. 

Opublikowano

Dla mnie jest to całkowicie fair, nie widzę w tym nic złego. Skoro ma się kolegów i chce się z nimi grać, to by nie miało sensu. Jeśli ktoś gra dlatego bo kolega gra, a samemu gry nie tyknie, to cóż. ;)

Ja duo z kolegą grałem w wakacje 2014 no i wyszliśmy z Brązu do Silvera. xD

Opublikowano

Kilka lig w dół? To co ty jesteś w plat, a oni w silverze? Będąc w platce powinnieneś wiedzieć, że granie duo nie jest niczym nie fair.

Co do tematu. Kolego, posłuchaj mnie. Jeżeli twoi koledzy grają duo, to riot dobiera im inne dua, lub takich graczy żeby poziom się zgdzał. Na pewno nie ma niczego nie-fair od strony match-makingu. Ty poczułeś się nie fair, bo koledzy wbili do większej ligi. Duo za dużo nie znaczy. Soloq też da się wycarrować. Jeżeli jednak to znaczy dla Ciebie tak dużo, to może warto znaleźć sobie kolegę do grania, a nie wypominać innym, że to nie fair? Masz do tego takie same prawo jak i oni.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Wg. mnie jest Fair , grasz duo na duo ;d Jeśli jesteście lepsi to wygracie , jeśli nie, to sorry ale Lose Game .

Opublikowano

Jest to fair-ta gra polega na grze DRUŻYNOWE to,że razem macie jakieś zagrania/lepszy kontakt to jest nawet lepiej. Z obserwacji moich mogę też wyeynioskować, że zawsze gdy gram duo i sprawdzam lolnexusa to w enemy także jest jakieś duo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...