Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy granie duo rankedów jest fair?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. chciałbym poruszyć ten temat. Na moje jest to całkowicie z dupy. tak jak ja męczyłem się sam prawie cały s4 żeby wejść do gold 3, to teraz kolega gra z drugim kumplem i w ciągu tygodnia wbili platyne... Ja wolałem być honorowy i solo q to solo q i grałem sam.... Na moje nie powinno być opcji gry duo na rankedach. Ale wypowiedzcie się ;d

Opublikowano

Jak najbardziej to jest fair. Po drugiej stronie przeważnie też jest duo i aby wygrać trzeba być zazwyczaj lepszym duo od przeciwników :)

Opublikowano

Niesprawiedliwość jest, kiedy coś byłoby niedostępne dla innych. A tak to...
Zresztą - nic nie stoi na przeszkodzie, aby sklepać całą drużynę na jakiś publiczny TS lub skype. Ale większość graczy po prostu taką możliwość ignoruje - bo sami wiemy, jakie mamy community (nie najlepsze. Plus bariera językowa.
Dodatkowo - jest limit w zasięgu dywizji w których mogą znajdować się gracze w DUOq. Nie ma już więcej takich imb, że platyna wybija swego ziomka z brązu.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ktoś tu ma polaczkowy ból dupy o dywizje? Jest to fair. Jak najbardziej. Też Sobie poszukaj kogoś do duo. We dwoje zawsze raźniej oraz lepiej z komunikacją. 

Opublikowano

Przecież kiedy w twoim teamie jest duo to i w enemy jest, dlatego czasem dłużej dobiera, lol

jest to jak najbardziej fair, nie jest fair granie z tymi zwierzakami z soloq

Pomocnik
Opublikowano

Przecież kiedy w twoim teamie jest duo to i w enemy jest, dlatego czasem dłużej dobiera, lol

jest to jak najbardziej fair, nie jest fair granie z tymi zwierzakami z soloq

Chyba nie zawsze musi być duo w enymy. Ja kilka razy jak grałem duo z kumplem to w enymy nie było duo, chyba że strona kłamie ; p

Opublikowano

Chyba nie zawsze musi być duo w enymy. Ja kilka razy jak grałem duo z kumplem to w enymy nie było duo, chyba że strona kłamie ; p

Serio? Mi się wydaje, że kiedyś w jakimś tam patchu zmienili, że jeżeli w twoim teamie jest duo to i w enemy musi być. No cóż, widocznie pamięć szwankuje.

Nowicjusz
Opublikowano

Jest to fair, duo łatwiej wygrywać :D ale już gorzej się robi jak jedna osoba wygrywa gierki, a druga jest na poziomu brązika i tylko jest ciągnięta na siłę na wyższe dywizje ( 70% mojej płci samiczek ) i robi się problem jak chcą coś same zagrać a tylko rozpierdzielają innym gre swoim skillem ( już bez duo ) hihi takie moje zdanie. :D Duo ok .  :ninja:  ^_^

Pomocnik
Opublikowano

Serio? Mi się wydaje, że kiedyś w jakimś tam patchu zmienili, że jeżeli w twoim teamie jest duo to i w enemy musi być. No cóż, widocznie pamięć szwankuje.

Ja nie mam pojęcia xD Może , masz rację, ale ja tylko mówiłem co mnie spotkało ; p

Opublikowano

­A czemu miałoby nie być fair?

Nie fair jest wykupowanie boostów na dywizje, a duo jest jak najbardziej fair.

Jak jeszcze nie dostałem bana, grałem duo z kumplem żeby mu wbić golda i pograć dla fun'u.

Opublikowano

Kolego, twoi znajomi są po prostu od Ciebie lepsi i zasługują na platynę skoro się tam dostali w ciągu tygodnia. Jak poćwiczysz to też wbijesz się wyżej

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ktoś tu ma polaczkowy ból dupy o dywizje? Jest to fair. Jak najbardziej. Też Sobie poszukaj kogoś do duo. We dwoje zawsze raźniej oraz lepiej z komunikacją. 

Co trzeba mieć z dupą, żeby pisać o polaczkach? xDDDD

Przecież grając duo nie zrobi się nagle 6vs5. Jak nie kolega z duo, to ktoś inny będzie wygrywać za niego.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Kolego, twoi znajomi są po prostu od Ciebie lepsi i zasługują na platynę skoro się tam dostali w ciągu tygodnia. Jak poćwiczysz to też wbijesz się wyżej

taa. lepsi mówisz ? W s4 grali sami mieli silverka,a  teraz ciągną się razem raz z jednym smurfem raz z drugim. Jak najbardziej fair. :) 

polczakowy ból dupy? hmm. Wiesz wydaje mi się, że też jesteście rodowymi polakami i obrażacie sami siebie półgłówki :*

Opublikowano

Nie masz kolegow i tyle.

A tak serio. Solo>Duo. Ja zawsze jak gram duo dostaje 3.28 x wieksze retardy

kalkulejted

niz jakbym gral solo, Riot k***a sprawdza Cie czy wykerujesz 2v5, lub 2v9, jak kto woli. ( Chyba, ze twoj premaade to tez ciota, pozdrawiam @Radi ;3 )

Dlatego soloq jest latwiej nabic dywizje, tu chodzi o skillsy. Ten premade twojego kolegi mogl byc jakims dobrym graczem/boosterem, dlatego wyszli dosc szybko-lub po prostu duze szczescie przy wyszukiwaniu graczy!

Odpowiadajac na pytanie, czy to jest fair... Tak, to jest. Wedlug mnie nawet powinna byc opcja trio. xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

­Moim zdaniem to nie jest fair. Zwłaszcza, jak w S4 ciągle w moim teamie nie było nikogo, a w enemy praktycznie zawsze duo bot... Miałem przez to bardzo dużo przegranych.

To jest tylko to carryowania kolegów np. na smurfie. Moim zdaniem powinni to usunąć.

Opublikowano

­Moim zdaniem to nie jest fair. Zwłaszcza, jak w S4 ciągle w moim teamie nie było nikogo, a w enemy praktycznie zawsze duo bot... Miałem przez to bardzo dużo przegranych.

To jest tylko to carryowania kolegów np. na smurfie. Moim zdaniem powinni to usunąć.

Sam możesz dobrać sobie duo partnera, więc nie widzę w tym żadnego problemu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...