Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mVesui [Easy]

TeDPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rfVg.png

Strona Główna

25.0.88.250

Client

https://mega.co.nz/#!wccGwA7D!JYIsA0YBrFefVGGUsj9UsbSz29kjNbAGsU-B0uFZZ0U

Skan

Proszę aby ktoś zrobił

gfVg.png

Vesui01 do Vesui10

Hasło:12345

bfVg.png

ShVg.png

cfVg.png

qfVg.png

lfVg.png

JfVg.png

PhVg.png

nfVg.png

pfVg.png

dfVg.png

1370068176-U661747.png

ffVg.png

BfVg.png

VfVg.png

DfVg.png

Informacje Dodatkowe

-Odblokowana Komenda:/level 170
-Max_Level:170
-Dodano Nowy Set Zbroji
-Pety dostaniemy z Konkursów
-Yangi Dropimy z mobów
-Wejście KD:100%
-Wejście Bonów:100%
-Bony Kostiumów:Nie
-Nowe Lizaki ITP
-Yangi Od KAPITANA !
-Kostiumy z Szkat Azreala

Administracja

HeadAdmin:  [SA]Vesuni   w Grze Tak Samo
GameAdmin: [GA]Wadlew w Grze [GA]Mistyk
GameMaster: -

banner.png

Opublikowano

­

Corelismt2 zwykle gowno.

To nie jest corelismt2

Widze lekko przerobione pliki Aline. Nie rozumiem tylko tego, ze z zala sie robi bron do pvp a reszta to co? Bez sr i um?

Sr będą dodawane do broni 65

Niewiele się dowiedziałem z prezentacji. Coś więcej na temat expa?

Odblokowałem komende dla graczy: /level 170

banner.png

Opublikowano

­

To nie jest corelismt2

Sr będą dodawane do broni 65

Odblokowałem komende dla graczy: /level 170

Jak dodasz sr i um do broni 65 to bedziesz mial max 5 osob na serwerze :) Nie polecam tego robic

Opublikowano

­

Jak dodasz sr i um do broni 65 to bedziesz mial max 5 osob na serwerze :) Nie polecam tego robic

No to nie dodam tak będzie jak jest

Jedynie mogę usunąc z zala um i sr

banner.png

Opublikowano

Prezentacja 2/10 nic praktycznie sie z niej nie dowiedziałem, system ulepszeń jeśli jest taki jak na ss to Pozdro. Jak ktoś tam zagra to na prawde jest idiotą. Ogólnie to gotowiec Tanirusa nic specjalnego. Dlatego NIE POLECAM

Opublikowano

Prezentacja słabo opisana ale nie ma lipy :D Powiem Ci że u siebie miałem śr i um w broniach i nie za ciekawie było z balansem klas. Każdy zasługuje na szanse więc Polecam :)

@Edit

Po przeczytaniu dokładnie prezentacji wyczytałem nick "Vesuni" więc Cię znam i j*b*ć Cię za to co kiedyś zrobiłeś u mnie na serwerze :)VESUNI TO OSOBA NIE GODNA ZAUFANIA! NIE POLECAM SERWERA!

Opublikowano

Corelismt2 zwykle gowno.

#Tag. Corelis to pochodna serwera Aline2.

Aline widzę ale życzę powodzenia. ;)

­

Prezentacja 2/10 nic praktycznie sie z niej nie dowiedziałem, system ulepszeń jeśli jest taki jak na ss to Pozdro. Jak ktoś tam zagra to na prawde jest idiotą. Ogólnie to gotowiec Tanirusa nic specjalnego. Dlatego NIE POLECAM

To serwer hamachi, nie wiem co się spodziewasz po hamachi.

Prezentacja słabo opisana ale nie ma lipy :D Powiem Ci że u siebie miałem śr i um w broniach i nie za ciekawie było z balansem klas. Każdy zasługuje na szanse więc Polecam :)

@Edit

Po przeczytaniu dokładnie prezentacji wyczytałem nick "Vesuni" więc Cię znam i j*b*ć Cię za to co kiedyś zrobiłeś u mnie na serwerze :)VESUNI TO OSOBA NIE GODNA ZAUFANIA! NIE POLECAM SERWERA!

U ciebie na serwerze zrobiła.. widocznie zaszedłeś za skóre bo nigdy nic się nie dzieje bez przyczyny :v a nick Vesuni może mieć 123129381920 innych osób.

Opublikowano

­Jak Widać gracze mile grają

yhVg.jpg

­

a Co byś chciał się dowiedzieć ?

banner.png

Opublikowano

#Tag. Corelis to pochodna serwera Aline2.

Aline widzę ale życzę powodzenia. ;)

­

To serwer hamachi, nie wiem co się spodziewasz po hamachi.

U ciebie na serwerze zrobiła.. widocznie zaszedłeś za skóre bo nigdy nic się nie dzieje bez przyczyny :v a nick Vesuni może mieć 123129381920 innych osób.

Nie wypowiadaj się na ten temat jak nie wiesz o co chodzi :) nic nie zawiniłem tej osobie! Mój błąd że mu zaufałem a potem z serwera zostala wykasowana większość plików ^^ tak sie zachowuje normalna osoba? jestem przekonany że to ta osoba na 100% 

To serwer hamachi nie wiem co sie spodziewasz po hamachi?

Hmm wolałbym zobaczyć prezentacje opisaną bez grafiki niż 3 ss na krzyż i zero info. na temat serwera ... Jak juz sie tak czepiamy to tak:

Błąd w grafice "CHAMACHI" pisze się "HAMACHI"

skąd stalki? bo widzę system ulepszeń zaczyna sie od stalki a w shopach jest max zbroja boga smoków ^^

Skąd biżu bo też nie mogę się doczytać

Bony wchodzą max? 

Wykasowane zbędne bonusy?

Ile % na wejście KD

Roski jakie mają wartości oraz na ile czasu

Bonusy kostiumów

do dużo więcej rzeczy mógłbym sie przyczepić ^^ ale po co wypytywać zerowca o serwer na którym nie warto zagrać. Nic nie zachęca do gry tym bardziej SAMA OSOBA "VESUNI" odstrasza ten serwer.

Opublikowano

­Jak Widać gracze mile grają

yhVg.jpg

­

a Co byś chciał się dowiedzieć ?

Czytając inne wypowiedzi od Ciebie nic już nie chce wiedzieć ^^ nie zagram na takim syfie.

Ps.

Postawił sobie multi konta hahahahaha i chce wcisnąć że to gracze xD

Opublikowano

­

Nie wypowiadaj się na ten temat jak nie wiesz o co chodzi :) nic nie zawiniłem tej osobie! Mój błąd że mu zaufałem a potem z serwera zostala wykasowana większość plików ^^ tak sie zachowuje normalna osoba? jestem przekonany że to ta osoba na 100% // Po pierwsze nie usunołem większość plików tylko questy i zapomniałem usunąć z quest_list i dlatego nie odpalało wtedy serwera

To serwer hamachi nie wiem co sie spodziewasz po hamachi?

Hmm wolałbym zobaczyć prezentacje opisaną bez grafiki niż 3 ss na krzyż i zero info. na temat serwera ... Jak juz sie tak czepiamy to tak:

Błąd w grafice "CHAMACHI" pisze się "HAMACHI"

skąd stalki? bo widzę system ulepszeń zaczyna sie od stalki a w shopach jest max zbroja boga smoków ^^ Jest Sklep Helen z MAgazynu

Skąd biżu bo też nie mogę się doczytać Jest Sklep Helen z MAgazynu

Bony wchodzą max?  Tak 100%

Wykasowane zbędne bonusy? Tak

Ile % na wejście KD 100%

Roski jakie mają wartości oraz na ile czasu Max

Bonusy kostiumów Narazie nie Posiadają

do dużo więcej rzeczy mógłbym sie przyczepić ^^ ale po co wypytywać zerowca o serwer na którym nie warto zagrać. Nic nie zachęca do gry tym bardziej SAMA OSOBA "VESUNI" odstrasza ten serwer.

Czytając inne wypowiedzi od Ciebie nic już nie chce wiedzieć ^^ nie zagram na takim syfie.

Ps.
Postawił sobie multi konta hahahahaha i chce wcisnąć że to gracze xD

Dobre Wejdź do gry to zobaczysz a nie hejtujesz zanim wejdziesz do gry

/ PS nie ja potrzebuje Exp botów itp

Pozdro

banner.png

Opublikowano

­

Widzę graczy jest pełno uważaj żeby Ci się maszyna nie przegrzała :D

Będę uważać ciekawe na jakich plikach CASIDIEMT2 startował ?? hmmm Start Serwera a tu nic wszędzie Lastivia S2

Ciekawe kto mu pomagał ?

banner.png

Opublikowano

­

Będę uważać ciekawe na jakich plikach CASIDIEMT2 startował ?? hmmm Start Serwera a tu nic wszędzie Lastivia S2

Ciekawe kto mu pomagał ?

Ciekawe kto wykasował połowe serwera a przed tym rozdawał eq z navi ^^ więc życzę powodzenia z grą na serwerze z EQ NAVI!

@Edit

Chce jeszcze dodać że właśnie przyznałeś się że jesteś osobą o której wspomniałem w pierwszych postach. Zerowcu! Potrzebowałem pomocy ... mój pierwszy serwer nic kompletnie o nim nie wiedziałem, niby chciałeś pomóc a okazałeś się zwykłą szmatą!

Opublikowano

­

Ciekawe kto mu pomagał ?

Ja mu w niczym nie pomagałem ale hmmm chłopak się dopiero uczy a przekonasz się na drugiej odsłonie co wyczaruje :)

2044914293027001100662.png

Opublikowano

­

Ja mu w niczym nie pomagałem ale hmmm chłopak się dopiero uczy a przekonasz się na drugiej odsłonie co wyczaruje :)

Witam wujek wiem że się uczy

ale ja nie chcialem tak zrobić zeby nie wystartowal zapomniałem tylko usunąć z quest_list

banner.png

Opublikowano

Serwer niczym nie zachwyca, zwykły, nudny Hamak, na którym będzie 5 osób . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...