Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikająca kasa z konta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam starter z plusa posiadałem na nim ok. 115 zł, dostałem jakiś sms mobiltek otworzyłem z ciekawości i coś pisało na dole 6 zl 15 gr 3/ tyg, no dobra, ale żadnych sms więcej nie dostałem, dzisiaj doładowuje konto z 5 zł a tu nagle 91 zł..  Czyli 115 - 86 = 29.

Znikło mi prawie 30 zł...

Dostawałem sms z numeru:

7168

7568

Poczytałem i aby sprawdzić  czy ma się płatne sms należy wysłać LISTA na nr 8888 (plus) Okazało się, że nie mam aktywowanych żadnych usług.

Dzisiaj dzwoniłem do plus-a  czekałem w kolejce 15 minut wkurwi$em się i wyłączyłem.

Mogę coś zrobić? 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

jedyne co to zadzwonic do sieci i czekac cierpliwie jezeli nie umiesz poczekac no to Twoj problem sobie szukaj na necie teraz co masz wlaczone 

edit; co ty sie boisz z nimi rozmawiac czy c**j wie? ze nie umiesz jak mężczyzna zadzwonic do sieci i im powiedziec zeby ci wylaczyli to gowno? serio?

Opublikowano

Pisze z nimi na fb, kolejny spadek mam już 78 zeta :x

Pieniądze na koncie i tak nie są mi potrzebne ale to aż w oczy boli.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

UP: pelen profesjonalizm pisac z nimi na fb hahah.

Topic: jak rozmowa na fb nie pomoze to zadzwon do bok, tam sa w stanie powiedziec za co znikaja ci pieniadze. Mialem tak samo zadzwonilem tam i okazal sie ze mialem wlaczone dane komórkowe. :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Mam starter z plusa posiadałem na nim ok. 115 zł, dostałem jakiś sms mobiltek otworzyłem z ciekawości i coś pisało na dole 6 zl 15 gr 3/ tyg, no dobra, ale żadnych sms więcej nie dostałem, dzisiaj doładowuje konto z 5 zł a tu nagle 91 zł..  Czyli 115 - 86 = 29.

Znikło mi prawie 30 zł...

Dostawałem sms z numeru:

7168

7568

Poczytałem i aby sprawdzić  czy ma się płatne sms należy wysłać LISTA na nr 8888 (plus) Okazało się, że nie mam aktywowanych żadnych usług.

Dzisiaj dzwoniłem do plus-a  czekałem w kolejce 15 minut wkurwi$em się i wyłączyłem.

Mogę coś zrobić? 

Przejdź się do punktu obsługi klienta i zablokuj najszybciej kartę a później spróbuj wyjaśnić co się dzieję. 

Myślisz, że my możemy jakoś inaczej pomóc ?

Następnym razem nie klikaj w żadne reklamy, nie wysyłaj sms-ów jako potwierdzenie wieku itp... w tych czasach trzeba dwa razy pomyśleć zanim się coś kliknie ;/

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Musisz iść do nich do salonu żeby ci to wyłączyli.Ja miałem tak samo nic nie wysyłałem a zżerało mi kase.

6jnc40.gif

Opublikowano

Nic nie wysyłam, nic nie dostaje. Dobra dzięki za odpowiedzi.

Można przelać kase z karty plus na 2 kartę np. z play?

Opublikowano

Dzisiaj są takie smsy, że jak przychodzą to automatycznie przychodzi ci usługa za którą płacisz, trza to wyłączać.

Opublikowano

Dzisiaj są takie smsy, że jak przychodzą to automatycznie przychodzi ci usługa za którą płacisz, trza to wyłączać.

wysyłałem sms o treści LISTA na 8888, żadnych usług itd. Miałem sms z moblitek wygeywac czy inne ujstwo, wszedłem w regulamin o dezaktywacji tej subskrybcji, wysłałem esa i okazało się, że nie mam jej włączonej.

Żadne sms do mnie nie przychodzą (z pobieraniem kasy) ;x

Więc wina raczej musi leżeć po stronie operatora?

Opublikowano

a masz włączone dane komórkowe? Ja ostatnio włączyłem i nic nie robiłem a tu nagle 2 złote w chwile zżarło 

Miałem tydzień temu na jakieś 10 minut (sprawdzanie stron internetowych).

A wczoraj nie miałem niczego włączonego.

Up ty miałeś kiedyś kanał na yt? Nazwę kojarzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...