Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słaba gra Herculesa...

Cahal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to normalne na 7 levelu .. spodziewaj się takich akcji do conajmniej 15 .. potem już mniej ,ale poprostu często trafiają się afki lub poprostu wyjścia normalne - sam jak na początku grałem to żeby się bardziej nie denerwować wychodziłem z gry. Nieświadomie oczywiście bo nie wiedziałem że oni bezemnie tam już przedupiają cały mecz :p 

Opublikowano

super takie pytanie chwalisz sie czy zalisz ? takich meczy dziennie jest tysiace i jakos cholerka nie widze spamu na forum o tej tematyce hmmm moze jestem przewrażliwiony ale takie pytanie po co sie z nami tym dzielisz ? czyż byś był jednym z tych jak to nazwałeś "gimbo-ludzi" i chcesz zabłysnąć ? Teraz bedziemy robić ssy wszystkim meczom i chwalić/żalić się jak nam poszlo/komuś ?

@Edit

A takie odniesienie do "tematu" nie wszyscy grają w gry MoBa od paru lat, są osoby co grają w gry dla przyjemności tak dobrze przeczytałeś przyjemności i nawet nie wiedzą jak się ustawiać teraz napiszesz wiec dla czego grają odpowiedz jest prosta bo graja dla przyjemnosci zauważ że we wszystkich grach są świetni i słabi gracze i jest to normalne tak samo jest też w moba, a że ludzie ubzdurali sobie w tym gatunku że tutaj jest miejsce tylko dla najlepszych pro elo koxow co graja 24/7 poprawiaja najmniejsze bledy i tak dalej no to sorka ale widac jak plytkimi ludzmi jestescie. Osobiście trzymam kciuki za pana GhostMarc'a by nie patrzył na takich jak ty i dalej grał i cieszył się grą o ile sprawia mu frajde [ jako że gra słabo i nadal gra stwierdzam że gra na pewno mu się podoba i stara się grac coraz lepiej czego mu życzę ] Dziękuję i Dobranoc 

76561198013232167.png

Opublikowano

Teraz w sumie czuję się, jakbyś mnie obrażał, Panie autorze tematu. Sama jestem osobą nową w Smite, umiem w miarę dobrze grać dosłownie dwoma, albo trzema bogami, a jak idę jakimś asskiem i widzę, co odstawia mój Team, to sama wychodzę. A Ty zbyt mocno przeżywasz niektóre rzeczy, jak widzę. Btw. nie każdy newbie to gimb. ;)

Opublikowano

Nie każdy uczy się szybko grać. Na botach szybko się nie nauczysz, gracze mogą ci powiedzieć, pokazać co możesz poprawić.

Opublikowano

Różnica jest między nowym graczem, a graczem, który robi to specjalnie. Nie raz spotykałem takie osoby, które ewidentnie "były ustawione" i wchodziły prosto pod grupę wrogów.

Sam ekwipunek mówi za siebie. Według mnie jest to bardzo nowy gracz, a pamiętajmy, że nie każdy jest dobry na samym wstępie. 

Polecam szybko wbić 30 i zacząć grać rankedy, choć i tam są trolle, ale rzadko. 

PS Thor nawet ładnie tutaj zagrał, ale ekwipunek trochę dziwny. :) 

Teraz w sumie czuję się, jakbyś mnie obrażał, Panie autorze tematu. Sama jestem osobą nową w Smite, umiem w miarę dobrze grać dosłownie dwoma, albo trzema bogami, a jak idę jakimś asskiem i widzę, co odstawia mój Team, to sama wychodzę. A Ty zbyt mocno przeżywasz niektóre rzeczy, jak widzę. Btw. nie każdy newbie to gimb. ;)

Słuszna uwaga. ;) 

Opublikowano

PS Thor nawet ładnie tutaj zagrał, ale ekwipunek trochę dziwny. :)

Thorem to ja grałem 8S

Opublikowano

super takie pytanie chwalisz sie czy zalisz ? takich meczy dziennie jest tysiace i jakos cholerka nie widze spamu na forum o tej tematyce hmmm moze jestem przewrażliwiony ale takie pytanie po co sie z nami tym dzielisz ? czyż byś był jednym z tych jak to nazwałeś "gimbo-ludzi" i chcesz zabłysnąć ? Teraz bedziemy robić ssy wszystkim meczom i chwalić/żalić się jak nam poszlo/komuś ?

@Edit

A takie odniesienie do "tematu" nie wszyscy grają w gry MoBa od paru lat, są osoby co grają w gry dla przyjemności tak dobrze przeczytałeś przyjemności i nawet nie wiedzą jak się ustawiać teraz napiszesz wiec dla czego grają odpowiedz jest prosta bo graja dla przyjemnosci zauważ że we wszystkich grach są świetni i słabi gracze i jest to normalne tak samo jest też w moba, a że ludzie ubzdurali sobie w tym gatunku że tutaj jest miejsce tylko dla najlepszych pro elo koxow co graja 24/7 poprawiaja najmniejsze bledy i tak dalej no to sorka ale widac jak plytkimi ludzmi jestescie. Osobiście trzymam kciuki za pana GhostMarc'a by nie patrzył na takich jak ty i dalej grał i cieszył się grą o ile sprawia mu frajde [ jako że gra słabo i nadal gra stwierdzam że gra na pewno mu się podoba i stara się grac coraz lepiej czego mu życzę ] Dziękuję i Dobranoc 

Nah, od tego jest forum. :P

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...