Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ustawilem sobie taki jak izak, ale nie mam w 100% takiego jak on. On ma zwykly maly celownik, bez pokazania rozrzutu, rozszerza mu się TYLKO podczas strzelania. Co zrobic, zeby miec taki jak on?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tak, ale wybieram taki jak on, normalnie go wklejam w folderze celownik w steapapps, oprocz tego tez wklejam w konsoli i dupa. Jak sie poruszam to celownik sie zwieksza, a ma sie zwiekszac tylko przy strzelaniu tak jak on ma

XrgAYyk.png

Opublikowano

Może nie wybrałeś dobrego celownika. Sądzę, że chodzi Ci o ten celownik ;)

cl_crosshair_dynamic_maxdist_splitratio 0.35
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_innermod 1
cl_crosshair_dynamic_splitalpha_outermod 0.5
cl_crosshair_dynamic_splitdist 7
cl_crosshair_outlinethickness 1
cl_crosshairalpha 999
cl_crosshaircolor 1
cl_crosshaircolor_b 250
cl_crosshaircolor_g 250
cl_crosshaircolor_r 3
cl_crosshairdot 0
cl_crosshairgap -2
cl_crosshairgap_useweaponvalue 0
cl_crosshairscale 1000
cl_crosshairsize 2
cl_crosshairstyle 5
cl_crosshairthickness 0
cl_crosshairusealpha 1
cl_fixedcrosshairgap 3

Opublikowano

Wybralem ten i dupa

Nie rozumiecie o co mi chodzi.. Celownik ma sie nei rozszerzać przy chodzeniu, tylko przy strzelaniu. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

cl_crosshairstyle 5  wpisz tą komendę do swojego celownika lub po prostu zmień ja na wartość "5"

Mam przecież tą komende.. Uzywam tego celownika co podany zostal wyzej, a w nim jest wartość 5..

Macie ustawiony klasyczny, klasyczny dynamiczny czy klasyczny statyczny? ale w sumie juz sprawdzalem i zaden z tych nie dawal pożądanych efektów

XrgAYyk.png

Opublikowano

Może w ustawieniach zmień na stabilny czy jak to się tam zwie nie pamiętam.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Niestety nigdy ten celownik nie bedzie wygladal identycznie, bo masz inny monitor, inna rozdzielczosc. Wszystko masz inne. Ja osobiscie gram na celowniku shrouda z c9 i tez jest inny.

Opublikowano

Na rozdzialce fullhd bedzie taki sam xD nie pamietam ustawien ale chyba size 2, gap -1/-0.1, drawoutline 1, thickness czy jak to tam sie pisze na 1 i styl na 5

Opublikowano

Mam przecież tą komende.. Uzywam tego celownika co podany zostal wyzej, a w nim jest wartość 5..

Macie ustawiony klasyczny, klasyczny dynamiczny czy klasyczny statyczny? ale w sumie juz sprawdzalem i zaden z tych nie dawal pożądanych efektów

cl_crosshairsize 2, cl_crosshairthickness 1, cl_crosshairgap -1, crosshair 5 - dla 1024x768 4:3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...