Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi w grze..

MaJki23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już nie pierwszy raz miałem taką sytuacje że byłem wcelowany w typa strzeliłem i nie trafiłem. Czym to jest spowodowane ? tym że gra się przez internet ? czy ta gra jest tak cholernie zbugowana ...

post-972285-0-00620200-1424797399_thumb.png

Na screenie widać że nawet się nie poruszałem bo celownik był wyraźny a strzeliłem dokladnie w tym momencie .. :(

graphic.png

Opublikowano

Co w tym dziwnego, podobno ich serwery są ustawione na 64 i jest to domyślna wartość ? Zamiast zostawić suchy tekst określ się troche ...

tickrate 64....

graphic.png

Opublikowano

Nie ma komendy na tickrate. Tickrate jest automatycznie ustawiony na serwerze. Na turniejowych jest to 64, na wirtualnych ligach i turniejach (faceit, esea itd) jest to 128.

Opublikowano

Teraz pytania

Co robi ten tickrate?

Jaka komenda na niego?

Czy to legalne xD?

Czym większy tickrate, tym więcej pocisku wchodzi w postać, więcej informacji jest przesyłanych na serwer, przykładowo strzelisz 10 pocisków, trafisz 5 znich, na tickrate 128 - trafisz 8, przez co gra jest o wiele przyjemniejsza.

Opublikowano

Czym większy tickrate, tym więcej pocisku wchodzi w postać, więcej informacji jest przesyłanych na serwer, przykładowo strzelisz 10 pocisków, trafisz 5 znich, na tickrate 128 - trafisz 8, przez co gra jest o wiele przyjemniejsza.

od rzeczy pierdolisz, a potem nowicjusze będą mówili, że mają silver, bo tickrate.

Opublikowano

od rzeczy pierdolisz, a potem nowicjusze będą mówili, że mają silver, bo tickrate.

Ale coś w tym jest ile razy strzelałem w typa i wchodziły marne 2 pociski , ten przykład z awp to już była jakaś przesada aż sam zwątpiłem myślałem że nie trafiłem .. :(

graphic.png

Opublikowano

Gówno wiesz to się nie wypowiadaj. Jak masz czas to sobie wejdź z kolegą na serwer 64 tick i strzelaj w główę, a potem na 128 i zrób to samo. 

Opublikowano

Idzie odpalić ticka 128 na botach ale trzeba użyć komendy i rzeczywiście gra się przyjemniej , to co sie dzieje na tych ich serwerach to jakaś kpina czasem mam wrażenie że stary 1.6 był lepszy ;d

Ps/Biblioteka steam>cs-go> klikamy prawym, wybieramy właściwości>ogólne>ustaw opcje uruchamiania> wpisujemy   -tickrate 128

graphic.png

Opublikowano

Odpaliłem na demku później i dokładnie w tym momencie strzeliłem i się nie ruszałem , widać na screenie że celownik był wyraźny nie był "rozmazany" . To już nie pierwszy raz była taka akcja :(

graphic.png

Opublikowano

Gówno wiesz to się nie wypowiadaj. Jak masz czas to sobie wejdź z kolegą na serwer 64 tick i strzelaj w główę, a potem na 128 i zrób to samo. 

pucuj się silverze  :D

widać, że na tych rangach to idealna wymówka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...