Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venturan.eu

Gość TheBols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże po prostu tu na Mpc są tacy idioci czy wy ich udajecie tylko ? Czy na codzień tacy jesteście ? Ragnaria.eu macie pliczki Erythei,a one są udostępnione i co może masz jakieś si do mnie że sobie wziąłem mapy ? Powiedz mi to w twarz. WhyNot ty po prostu głupiego też udajesz.Jakbyś wiedział to kolejny start jest przez problemy z klientem,a nie że jakieś błędy czy coś , połową osób klient  nie chodził. Wzieliśmy się za klienta ,a i poprawa paru błędów. Presik ty też jesteś taki mądry,a czyiś plików używasz ? Moim zdaniem nawet sklejka z mpcforum była by lepsza niż te twoje Ragnarskie pliczki ,a jeżeli masz jakieś si zapraszam na pw'u lub powiedz mi to w twarz ,a nie po mpc się taki ważny uważasz powodzenia ! 

Opublikowano

­

Boże po prostu tu na Mpc są tacy idioci czy wy ich udajecie tylko ? Czy na codzień tacy jesteście ? Ragnaria.eu macie pliczki Erythei,a one są udostępnione i co może masz jakieś si do mnie że sobie wziąłem mapy ? Powiedz mi to w twarz. WhyNot ty po prostu głupiego też udajesz.Jakbyś wiedział to kolejny start jest przez problemy z klientem,a nie że jakieś błędy czy coś , połową osób klient  nie chodził. Wzieliśmy się za klienta ,a i poprawa paru błędów. Presik ty też jesteś taki mądry,a czyiś plików używasz ? Moim zdaniem nawet sklejka z mpcforum była by lepsza niż te twoje Ragnarskie pliczki ,a jeżeli masz jakieś si zapraszam na pw'u lub powiedz mi to w twarz ,a nie po mpc się taki ważny uważasz powodzenia ! 

Pokaż mi temat, gdzie są udostępnione pliki Erytheii. I zezwolenie od autora na ich opublikowanie. Och, nie ma?

Sam prezentujesz poziom niższy niż średnia na tym "forum", czytając Twój post myślę, że albo nie skończyłeś podstawówki, albo nie uważałeś na lekcji języka polskiego.

Skoro mieliście problemy z klientem to czemu startowaliście? Czy mieliście chociaż jakieś testy? Skoro połowie klient nie działał to znaczy, że może z 80 osób chciało zagrać na serwerze, wow, pobijacie rekordy (beviara chyba).

Taka rada na przyszłość: robiąc tak ch*jową prezentację zniechęcacie potencjalnych graczy (tak z 75%), bo ludzie widząc, że administracja nawet do prezentacji nie chce się przyłożyć to już pewnie wolą pograć u Asfena.

A jak nie umiesz przyjąć krytyki to lepiej wyjdź z tego forum.

tenor.gif

Opublikowano

Uwaga, uwaga wyczuwam Bonzo bo tym poście hahahah ;p.

Serwer Ragnaria nie jest mój, to tak na wstępie.

Pliki Ragnarii nie są znikąd kopiowane, są robione w 100% przez administrację, co do twojego serwera, to pokazałeś klasę tym,, powiedz mi to w twarz", bo skoro przez internet się bulwersujesz po kilku słowach krytyki, to w normalnym świecie chyba byś się po nich popłakał. Kto się czuje ważny? wypowiedziałem się jako użytkownik mpcforum, co sądze o kradzieży i braku profesjonalizmu u Administracji tego serwera. No cóż, nie zamierzam nabijać Ci więcej postów w tej ,,zapowiedzi", więc życzę powodzenia i pozdrawam, Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

­

Pokaż mi temat, gdzie są udostępnione pliki Erytheii. I zezwolenie od autora na ich opublikowanie. Och, nie ma?

Sam prezentujesz poziom niższy niż średnia na tym "forum", czytając Twój post myślę, że albo nie skończyłeś podstawówki, albo nie uważałeś na lekcji języka polskiego.

Skoro mieliście problemy z klientem to czemu startowaliście? Czy mieliście chociaż jakieś testy? Skoro połowie klient nie działał to znaczy, że może z 80 osób chciało zagrać na serwerze, wow, pobijacie rekordy (beviara chyba).

Taka rada na przyszłość: robiąc tak ch*jową prezentację zniechęcacie potencjalnych graczy (tak z 75%), bo ludzie widząc, że administracja nawet do prezentacji nie chce się przyłożyć to już pewnie wolą pograć u Asfena.

A jak nie umiesz przyjąć krytyki to lepiej wyjdź z tego forum.

http://zapodaj.net/50754e8e651ca.png.html

Proszę <3 Mina ci chyba nie ten teges ? :D

Uwaga, uwaga wyczuwam Bonzo bo tym poście hahahah ;p.

Serwer Ragnaria nie jest mój, to tak na wstępie.

Pliki Ragnarii nie są znikąd kopiowane, są robione w 100% przez administrację, co do twojego serwera, to pokazałeś klasę tym,, powiedz mi to w twarz", bo skoro przez internet się bulwersujesz po kilku słowach krytyki, to w normalnym świecie chyba byś się po nich popłakał. Kto się czuje ważny? wypowiedziałem się jako użytkownik mpcforum, co sądze o kradzieży i braku profesjonalizmu u Administracji tego serwera. No cóż, nie zamierzam nabijać Ci więcej postów w tej ,,zapowiedzi", więc życzę powodzenia i pozdrawam, Presik

100% przez adminów ? A oni co innego mówią i co innego gadają.Lepiej się nie odzywaj bo się błaźnisz idioto :)

Macie linka kto udostępnia pliki Erythei ,a serwer Ragnaria na nich stoi :http://zapodaj.net/50754e8e651ca.png.html

Chętnie podam link do plików na pw'u jak by ktoś chciał :]

Opublikowano

100% przez adminów ? A oni co innego mówią i co innego gadają.Lepiej się nie odzywaj bo się błaźnisz idioto :)

Macie linka kto udostępnia pliki Erythei ,a serwer Ragnaria na nich stoi :http://zapodaj.net/50754e8e651ca.png.html

Wiem co mówią i właśnie taka jest prawda, a błaźnić to się możesz ty ,,pajacyku". Widzę bulwers, bo na serwerze z 50 możliwych graczy będziesz Ty i może jakiś kolega. ;) Ragnaria jest to Erytheia, a pliki udostępnił sponsor idiota zresztą pasowalibyście do siebie. Pozdrawiam, Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Słuchaj Triskeles może nie jest najlepszy,ale jest uczciwy ;] I co nie są to pliki Ragnari ? Żałosny jesteś.Nie chroń im dupy bo wiem jakie mają pliki -.- Jak ktoś chcę podeślę pliczki na których stoi Ragnaria pw'u ;)

Opublikowano

Zachowanie administratora pozostawia wiele do życzenia ;)

Wyzywa inne serwery od syfów... WTF? Wycentrujcie sobie prezentację, dodajcie normalne grafiki, dajcie coś autorskiego, wtedy szukajcie graczy.

@AW:

W ile wbiję max lv?

Truta skąd?

Stalki w sklepie będą/dodacie?

TaRAWgG.png

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Pliki są udostępnione bez zezwolenia autora plików (bo wątpię, żeby Triskeles chociaż 1 rzecz tam zrobił), a więc wykorzystywanie jest nielegalne (choć, notabene wszystkie privy są nielegalne, ale nie o to tu chodzi). To jest taka sama sytuacja, jakby Tobie ktoś ukradł np. pracę magisterską, udostępnił ją i ktoś inny by z niej korzystał. Cieszyłbyś się?

"MMina Ci chyba nie teges?" :/

tenor.gif

Opublikowano

Parę godzin temu spojrzałem na stronę: 1818214249670511330445.png

Myślałem, że to jakiś żart.. Ale przed chwilą zobaczyłem na stronę.. Przekonany byłem, że to żart, ale to nie są żarty: 

3822714249673461330445.pngTo już raczej ''zapowiedź'' do usunięcia, aby nie było zbędnego spamu, płaczu itp.

Opublikowano

o.O pierwszy raz słysze :D Bo jak widzę jest błąd ciągle ,a jeżeli ktoś uważa inaczej to się myli :) Start 28.02.2015 o godzinie 18:00 Zapraszamy ! W piątek o 18 będzie główna prezentacja :)

Opublikowano

o.O pierwszy raz słysze :D Bo jak widzę jest błąd ciągle ,a jeżeli ktoś uważa inaczej to się myli :) Start 28.02.2015 o godzinie 18:00 Zapraszamy ! W piątek o 18 będzie główna prezentacja :)

To chyba was technik czy ktoś w chuya robi, stronka nie kłamie... 

Opublikowano

Stronka jest wyłączona.O godziny 19-20 dziś zostanie włączona :)

Opublikowano

Już nie długo będzie :) Przenoszone jest all na lepszego dedyka więc chwila cierpliwości.Do jutra do 19 powinny być all okej już.Zapraszamy na start ! :)

Haha, ddosują Ci stronkę chyba xD

2703214249709121330445.png

Nie ddosują :) Po prostu jest wyłączona,a ci wyskakuje taki błąd.Do jutra 18-19 zostanie ona włączona ! Pozdrawiam Cichy :)

Opublikowano

Hm, ten panel logowania nie jest autorski.. wykonała go podajże Wredna a zakodował baran i jest on gdzieś na moc forum :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Hm, ten panel logowania nie jest autorski.. wykonała go podajże Wredna a zakodował baran i jest on gdzieś na moc forum :P

No to po prostu pomyłka ,a jak kupowaliśmy mówił że to on wykonał ,ale no cóż pomyłki się zdarzają :) I tak szukamy kodera do drugiego panelu który jest ciekawszy i będzie pasował do klienta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...