Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można włączyć gry

Czaparowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem i pobrałem Minecraft, jak pobrałem instalke i zainstalowałem launcher, przy włączaniu zaczął  wyskakiwać komunikat "Wystąpił problem z aplikacją Minecraft launcher i zostanie oa zamknięta", Zaaktualizowałem Jave i wciąż nie działa... Potem spróbowałem włączyć SP no i po kliknięciu "Enter game" Minecraft się zamknął i wyskoczył na ekranie plik tekstowy "hss_err_pid:(zawsze inny numer, bo to log), MinecraftSP zawsze mi działał, a kiedy pobrałem Minecraft ten normalny i zaktualizowałem Javę to nagle przestał działać...

System: Windows xp 98

Proszę o pomoc! (jak zły dział to proszę o przeniesienie)

Opublikowano

Jaką masz Javę? Pobierz i zaktualizuj najnowszą Javę pod wersję swojego Windowsa, bo możliwe, że masz złą. Dodatkowo podczas uruchamiania Minecrafta wyłącz zaporę systemową i możesz też antywirusa. 

@Edit Pamiętaj też, żeby usunąć przed instalacją nowej Javy obecną.  

Opublikowano

Wgraj Windows 7 i ogarnij sterowniki.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Mam Javę 8, a system jest Windows xp, sory za pomyłke, karta ma najnowsze sterowniki a systemu nie zmieniam, xp najbardziej funkcjonalny dla mnie..

Usuwałem już wszyskie pliki .minecraft i nic..

Ale spodziewam się że mam zbyt nową jave bo na 7 chodziło jak po maśle, moge prosić o Download?

(teraz mam Javę 8, a miałem 7.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...