Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Energia do wrót

LoLexT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy jest jakiś inny bezpłatny wariant zdobycia energi do wrót? Chciałbym złożyć kilka zet a na palladium na 5-3 co chwile mnie niszczą i nie widzę sensu tam latać. Czy macie może jakiś sposób aby zdobyć energię bez wydawania hajsu i uri?

Opublikowano

poza palką zostają ci boxy ale bez wydawania , czyli bez podwajacza nie wiele zarobisz.

Jest także piłka , ale to jest raz na pare dni 

Opublikowano

Polecam zainwestowac te 8zl na tydzien w podwajacz i z boxow wyciagniesz praktycznie tyle samo energi co na pall a jeszcze sporo urki

Nawet jak nie masz profilu + protokołow w pecie to duzo bardziej sie to oplaca niz pallka

Opublikowano

Polecam zainwestowac te 8zl na tydzien w podwajacz i z boxow wyciagniesz praktycznie tyle samo energi co na pall a jeszcze sporo urki

Nawet jak nie masz profilu + protokołow w pecie to duzo bardziej sie to oplaca niz pallka

Wększej bzdury nie słyszałem.

2 Zety na palce złożysz w tydzień - to jest około 4 000 - 5 000 energii na dwa wrotka - nie sądzę abyś tyle zdobył zbierając skrzynki.

Na bocie kiedyś jak chodził nan stop zbierał koło 100 - 150 dziennie - a na palce jesteś w stanie zebrać dziennie od 600 do 900 ebergii - w zależności od ilości graczy, dnia i czy komuś się nudzi i lata po palce uwalając graczy.

LoLexT wejdź do jakiegoś klanu który często lata na palce i nie będą cię tak zabijali.
Opublikowano

2 Zety na palce złożysz w tydzień - to jest około 4 000 - 5 000 energii na dwa wrotka - nie sądzę abyś tyle zdobył zbierając skrzynki.

Na bocie kiedyś jak chodził nan stop zbierał koło 100 - 150 dziennie - a na palce jesteś w stanie zebrać dziennie od 600 do 900 ebergii - w zależności od ilości graczy, dnia i czy komuś się nudzi i lata po palce uwalając graczy.

LoLexT wejdź do jakiegoś klanu który często lata na palce i nie będą cię tak zabijali.

to ja większej bzdury nie słyszałem człowieku zastanów się co piszesz na bocie non stop dziennie 100-150 haha weź się nie ośmieszaj.

Na boxach na podwajaczu zarobisz 10k urki + 50 energi w godzinkę , to skoro twój bot chodził kiedys non stop to powinien ci zebrać około 500-1000 energi ,a nie 100-150 

Opublikowano

wcale nie bo ja na uridium wars zbierałem f botem bez podwajacza i zbierałem na ok 10 h bocenia średnio 400 energi

PSlqjGC.png

Opublikowano

Jeżeli masz podwajacz to wiadomo że boxy: gg, urka, ammo czy nawet te kredki :D

Na palladium możesz latać nad ranem albo w nocy jeśli masz słabe konto :)

Polecam ci robić też misje uzbierać z nich na peta, wyexpić go i kupić zbieracza :)

Wtedy boxy na podwajaczu z petem to jest naprawde dobre wyjście :)

Opublikowano

150-200 energi to ja mam w pierwszej godzinie zbierania na podwajaczu z profilem + pet

pozniej juz jest mniej przez to cholerne schładzanie boxow

100-150 dziennie non stop na bocie? i ty mi tu mowisz ze ja zbdury pisze? to ten twoj bot chyba jednego boxa na 30 min podnoscil

Opublikowano

wcale nie bo ja na uridium wars zbierałem f botem bez podwajacza i zbierałem na ok 10 h bocenia średnio 400 energi

jak ty pewnie w normalne DO nie grales i sie wypowiadasz :D cale zycie na jakichs privach cisnie i mysli ze to samo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...