Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V na PC przełożone na 14 kwietnia! + Dyskusja

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam i tak wolę wersję PC na której będę miał stabilne 60 FPS niż ubogą wersję PS4 z niestabilnymi 30 FPS.

Opublikowano

Ja tam i tak wolę wersję PC na której będę miał stabilne 60 FPS niż ubogą wersję PS4 z niestabilnymi 30 FPS.

Skąd taka pewność, że 60 fps?

I tak po za tym na xo i ps4 GTA 5 działa w stałych 30, więc nie pisz "niestabilnych 30".

I pod jakim względem ubogą?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Mam pewność, ponieważ komputer w zależności od konsol można dowolnie modyfikować. Skąd masz pewność, że gra działa w stałych 30 FPS ? Zapewne wersję konsolowe będą się różnić od wersji PC tak jak np. PS4 vs X1, wersja PC zapewne będzie posiadała lepszą w jakimś stopniu grafikę oraz będziemy mieli możliwość wielu technologii wygładzania obrazu dodajmy do tego liczne modyfikacje, które również uatrakcyjnią rozgrywkę. Nie oszukujmy się uwczesna generacja konsol już od początku była na straconej pozycji w wyścigu o wydajność. Nie neguje kogoś, że woli grać na konsoli a nie na PC jego wybór najwyżej będzie mógł sobie wygodnie pograć siedząc na kanapie lub fotelu a nie kisić się przed biurkiem, kwestia przyzwyczajenia.

Opublikowano

Czasem jest tak, że gracze kupują Konsole tylko dla tego iż jest tańsza. Niestety, potem wychodzi na jaw, że gry są po 200-300 złotych i wystarczy kupić 8 gier i mielibyśmy na lepszy komputer.

Komputer też można podłączyć do telewizora, podłączyć pada i grać na kanapie.

Ale z drugiej strony na PS4 wystarczy zainstalować i grać, a na takim PC trzeba się martwić o wymagania gier.  (Ja już nie mam w co grać bo mój Pc nawet Wolfenstein'a nie uciągnie ;-;, a Gta 5 mam szanse.)
Gdybym teraz miał 1400 złotych to bym kupił pewnie konsole bo komputer będzie dobry 2/3 lata i znowu na minimalnych zacznę grać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...