Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Norbertsons napisał:

Kilka kuponów na darmowe Żetony

83625243342443169287.jpg

O to jeszcze stary norbisf stoi ? :D aż wbiję :D

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
16 minut temu, Norbertsons napisał:

Stoi
Niedługo będzie nowy :)

Sf czy inna gra? :D jeżeli sf to nowa wersja? ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny sfgame widać że bardzo się starali żeby zrb właśnie taki prywatny serwer .Jest dużo bonusów i poza tym  chyba najbardziej spodobał mi się itemshop jest MEGA :):D  

Polecam :) 

baner.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Norbercie - weź się za serwer bo 3 osoby online w ciągu 15 min w tym ja to żenada.
Serwer upada - lepiej coś z tym zrób, zwłaszcza że za niedługo na aragium będzie możliwość przełączania się na wersję starą i nową grając na tym samym koncie (silniki pisane od nowa) a dodatkowo serwer na starej wersji bez możliwości gry na nowej.
Serwer zna wiele osób, możesz jeszcze coś zdziałać.

Opublikowano
6 godzin temu, Aragium napisał:

Norbercie - weź się za serwer bo 3 osoby online w ciągu 15 min w tym ja to żenada.
Serwer upada - lepiej coś z tym zrób, zwłaszcza że za niedługo na aragium będzie możliwość przełączania się na wersję starą i nową grając na tym samym koncie (silniki pisane od nowa) a dodatkowo serwer na starej wersji bez możliwości gry na nowej.

Wolę wyjść na dwór ^_^

baner.png

Opublikowano
Dnia 2.08.2017 o 17:12, Aragium napisał:

To niezłe 3 online xD

9hA78y9.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, lujek1232 napisał:

To niezłe 3 online xD

9hA78y9.jpg

Ja mu dobrze radziłem, nie oczerniałem serwera.
Ja natomiast mam czas aby wyjść na dwór, spotkac się z dziewczyną, ze znajomymi itp. Ale to zależy od organizacji czasu ;)
1fbc602ee6f33.png

Opublikowano

Ten priv ma najwięcej online z polskich privów sf na starej wersji xD 

Opublikowano
9 godzin temu, Norbertsons napisał:

Koledzy to jest serwer 4 fun <3

Trudny jak na 4fun musiałem dojść do gildii TOP1 żeby wbić 36 lv w 2 dni :DxD

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Norbisf polecam z całego serca tym którzy lubią grać na dobrze rozbudowanych, stabilnych i ciekawie wykonanych serverach! :)

Na początku warto wspomnieć o drobnej zmianie, która mimo zerowego wpływu na rozgrywkę a mowa tu o ciemno błękitniej oprawie graficznej, która cieszy oko i jest zdecydowanie miłą odskocznią od standardowej grafiki oryginalnego Shakes'a, która przynajmniej mi już się lata temu przejadła :D

Warte uwagi są również opcje w ItemShop Staw i Loteria, które uwielbiam w stawie możemy łowić od 1 do 3 Żetonów lub od 1 do 3 Talonów (zdecydowanie lepsza nagroda według mnie) a loteria działa już troszkę obszerniej, gdyż codziennie za darmo możemy wylosować jeden z wielu losowych przedmiotów lub dwa zależy czy posiadamy vipa, ale jak ktoś bardzo chce losować zawsze może wymienić żetony na talony i za 8 talonów kupić sobie kolejny los :)

Jeśli chodzi o rozgrywkę no wiadomo nie różni się zbytnio stylem grania ale to chyba normalne ale istniejąca na serverze Twierdza mocno tą rozgrywkę urozmaica i upiększa :D jak zacząłem swoją przygodę i ulepszyłem Twierdzę na drugi poziom od razu wiedziałem że będę robił na początku Wieżę Magów na maksymalny poziom no bo kurde 28% na znalezienie epickiego przedmiotu nawet w karczmie?
No super!

Dużo ludzi narzeka, że początek taki wolny bla bla bla i co to za 4fun skoro jest tak ciężko :p nie rozumiem tego typu narzekań niestety, ale po pewnym czasie okazało się, że zdobywanie epickich przedmiotów może być jeszcze łatwiejsze po ulepszeniu Twierdzy na poziom 7 dzięki czemu odblokowujemy co 3 godzinne odbieranie Dukatów x2 a w zakładce "Runy" możemy za 8 dukatów zakupić Runę na cały dzień, która po aktywowaniu daje nam dodatkowe 20% na znalezienie epickiego przedmiotu a łącznie mamy już 48%!!! :D

Obecnie posiadam dopiero poziom 78 więc jeszcze nie odkryłem wszystkiego co oferuje server np Lotto, Zadania dzienne itp, ale wszystko w swoim czasie :Server zdecydowanie dla osób, którzy lubią faktycznie długo pograć i się dobrze pobawić ja gram niecałe 2 tygodnie i bawię się świetnie :)

Pozdrawiam i życzę miłej gry! :D

baner.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 18.12.2016 o 17:53, GILUxDILU napisał:

Dobry patent z tymi portretami, fajnie że każdy może mieć obrazek admina

9074914820799461130967.jpeg

Bug stary jak świat, myślałem że dawno załatałeś to :(

OE7cW4r.png

Wystarczy w ACT zablokować coś powyżej 10 :P, no nic .. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, lujek1232 napisał:

Fajny serwer itd.. teraz dawaj reklamatora xD 

No dobra, trzymaj :*

48 minut temu, WielkieKino napisał:

Nagrywam na YT, (1,8 tys. widzów) Mogę Wam pomóc w reklamie serwera. Co Wy na to?

Było by miło z Twojej strony <3

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...