Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem. Nie mogę zalogować się na moje konto. Widocznie przy rejestracji musiałem wpisać źle hasło i nie mogę wejść na konto z 2 kompa. Próbuje opcję ,,,zapomniałem hasła''' ale to nie działa nie wiem czemu; kiedy podaje PRAWIDŁOWY email (w moim przypadku gmail) i prawidłową nazwę konta nic nie wyskakuję ;( Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Gra się przyjemnie fajny serwer polecam C:

Mówisz, czego się nie robi dla vipa 72h? xD

Serwer ogólnie prezentuje się ładnie :>

baner.png

Opublikowano

Czemu jak jest zły kupon to nic nie pisze że zły tylko zamyka okno?

Opublikowano

ahh ten norbercik :D tyle lat i nie zmienił sms shopa na automatyczny :P to jest izi :P

Opublikowano

ahh ten norbercik :D tyle lat i nie zmienił sms shopa na automatyczny :P to jest izi :P

Nie mówię, że to coś trudnego. Wystarczy skopiować API np. z Microvps i dodać zapytania

baner.png

Opublikowano

Nie mówię, że to coś trudnego. Wystarczy skopiować API np. z Microvps i dodać zapytania

no i cookie uid żeby pykało ;) i połączenia db

i tak wgl niby serw easy a na mediumach łatwiej niż tutaj

Opublikowano

Wszystko było super, w porządku, a tu nagle dostałem perma za, cytuję :bugowanie dziennejego prezentu. Ping mi skoczył, odswiezylem więc strone i dostałem informacje ze juz prezent został odebrany. Dostałem za to bana. NIE polecam,z decydowanie. bo sry, ale jeżeli ucziciwy gracz nie moze czuc sie bezpiecznie ,bo nawet przez durną szybkosc internetu dostaje bana.. To żadna gra nie jest warta uwagi. Tak samo jak tutaj. Too zepsuło wszystko. I z "super" serwera, zmienił się na fatalny. Cóz, jedna rzec za zniszczyla szybko. Po prsotu nie grajcie, nie warto.

baner.png

Opublikowano

Wszystko było super, w porządku, a tu nagle dostałem perma za, cytuję :bugowanie dziennejego prezentu. Ping mi skoczył, odswiezylem więc strone i dostałem informacje ze juz prezent został odebrany. Dostałem za to bana. NIE polecam,z decydowanie. bo sry, ale jeżeli ucziciwy gracz nie moze czuc sie bezpiecznie ,bo nawet przez durną szybkosc internetu dostaje bana.. To żadna gra nie jest warta uwagi. Tak samo jak tutaj. Too zepsuło wszystko. I z "super" serwera, zmienił się na fatalny. Cóz, jedna rzec za zniszczyla szybko. Po prsotu nie grajcie, nie warto.

Według mnie zostałeś właściwie ukarany.Chcąc "unbana" mogłeś stworzyć nowe konto i poprzez PK-"Panel Kontaktowy" zgłosić zaistniałą sytuację, a nie wyżałać się na forum, wylewając smutki w klawiaturę i poniżać serwer swoimi głupkowatymi wpisami.Tym sposobem tworzysz "Zbędny" Spam, Hejt itp. 

Jeśli sytuację chcesz wytłumaczyć to postąp z moimi wskazówkami, które masz powyżej.Dokładnie "Stwórz nowe konto i wytłumacz sytuację na PK" 

Następnym razem przemyśl co wypisujesz.

Pozdrawiam

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...