Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż wczoraj znalazłem temat link:http://www.mpcforum.pl/topic/1372042-expienie-kont-refk%C3%B3w-autobotem-leaguesharp-wersja-2015/

jak wbić refy autobotem no to spoko zrobiłem 1 konto 10lvl ale teraz chciałbym wirtualna maszyne i nie wiem jak to zrobić czy trzeba miec windowsa własnego,czy nic się nie stanie z kompem itp mam 4gb ramu czy mi pojdzie żeby 4 wirtualne mi poszly z league of legends i league sharp i jakby ktoś podał poradnik najnowszy to byłbym wdzieczny bo jak szukałem to widziałem z 2013 roku czy coś takiego.

Opublikowano

4GB Ram to masz kolego na sam system + odpalenie lolq. W poradniku jest napisane ze 1 sesja = 1 GB RAM. Co do windowsa to pobierz tiny7.iso nie musisz miec wlasnego ale i tak nie pobocisz ze swoim komputerkiem

Opublikowano

Co ty ziomus gadasz, u mnie Windows 7 Ultimate okolo 1,3GB ramu a w LoLu jak zmniejszysz na minimalne i dasz male okienko to razem z botem by i 700 MB jak nie mniej wycisnal.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...