Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod and Keylloger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiec jest taka sprawa otóż pobrałem metina pl i chciałem wrzucić tam moda ;> no ok pobrałem uruchamiam nic się nie dzieje, w chodzę w menadżer zadań patrze 3 nowe procesy;> Wyłączam je i po 5 sec znowu się włączają ale jakoś udało mi się to zablokować. Dzisiaj chciałem pobrać kamer moda na priva lecz przy włączanym pobieraniu anty wirus zaczął mi blokować pobieranie dlatego wyłączyłem go i pobrałem od nowa ten sam rezultat 3 procesy w menadżerze nawet nie chce się uruchomić wiec Powodzenia :) Taka fajna strona a keyloggery zaczeli wpier***** .. Wiec wszyscy co to pobrali w okresie 2 d niech zrobią skanowanie bo mogą wam konta poznikac .

103g1up.png

10ris2g.png

25ge5ue.png

Opublikowano

To wina packerów, że antywirus to wykrywa. To nie jest keyloger... Jak już, to nie pobieraj moda ze strony innej niż netin2mod.tk

Opublikowano

To wina packerów, że antywirus to wykrywa. To nie jest keyloger... Jak już, to nie pobieraj moda ze strony innej niż netin2mod.tk

Nie rozumiesz, mody tylko i wyłącznie z metin2mod.tk pobieram i nie mydl mi oczow ze to "packery" jak to w ogole sie nie uruchamia :) a proces dodaje .

Opublikowano

Jak już masz kompa zawirusowanego, czy antywirus blokuje Ci otworzyć niektóre pliki exe to się nie dziw, Twoja wina, nie kamera.

Opublikowano

U mnie też antywir blokował pobieranie aż musialem antywira wyłączyć

moze i cos jest w tej instalce nie tak ale ja nic o tym nie wiem

mi nic nie ukradziono

z resztą co moze byc cennego na botach ;)

Opublikowano

Dopiero co pobierałem Moda 2012 SF i jakos nie wykryło :)

A mam AVG z Licencją PRO, a nie Avasta Free :) Avast sam w sobie jest Wirusem :)

Opublikowano

Sam mam avasta i stwierdzam, że jest beznadziejny - wykrywa wirusy tam gdzie ich nie ma.

Tak poza tym:

828801424778903974005.png

Mod jest czysty a kamer to zaufana osoba, nie chcesz, nie pobieraj. ;)

Opublikowano

K***a czlowieku masz jakiegos zjebanego "Avasta" wiedz bedzie wykrywal byle co !

Ja mam antywita na Licencji i jak sciagam cos to odrazu lapie keylogera oczywiscie jak jest xD

Opublikowano

103g1up.png

Kamer to zaufana osoba, wyłącz antywirusa avasta ja bym go w tej chwili odinstalował, ale jeżeli nie chcesz to wyłącz osłony na 10 minut. Google Chrome ? Mi chrome blokuje metin2mod_2011SF

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział, to pragnę Cię uświadomić, iż wiele programów tego typu jest zazwyczaj wykrywana przez antyvirusy jako potencjalne zagrożenie, jednakże tak nie jest. Możesz mi wierzyć na słowo, że tu nic nie ma.

Opublikowano

­

Dopiero co pobierałem Moda 2012 SF i jakos nie wykryło :)

A mam AVG z Licencją PRO, a nie Avasta Free :) Avast sam w sobie jest Wirusem :)

Avast jest dobry, ale ten płatny. Darmowy jest tak, żeby robił za prowizorke antywirusa by kupić lepsza wersje.

Mod jest czysty, wina pakowania go to jest normalne i zawsze tak będziesz miał nawet z klientami Gry. Poza tym jakim cudem tam wykryłeś keyloggera, skoro wykrywa Ci Malware.Gen który jest wirusem potrzebnym do działania programów komputerowych?

Opublikowano

Avast to jest syf przywala do wszystkich innych wirusów tylko nie do tych szkodliwych ja mam AVG internet security i jakoś mi nic w modzie nie wykrywa

http://scr.hu/1bkk/0x4lq

wgl kiedyś koledze avast przywalił sie nawet to Steam więc pozdro 600 dla tego syfnego anty wirusa

Polecam ci AVG nawet w wersji Free nie zawiódł mnie nigdy

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...