Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop poszukuje

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego nowego laptopa w cenie do 2300zł . Zależy mi na dobrej karcie graficznej (najlepiej jak by laptop potrafił uciagnać na full detalu world of tank  , crysis3 ,bf3 itd) . Nie znam się więc proszę was o pomoc.

Opublikowano

Najwydajniejszy w tej cenie Acer e5-572g z i5 i GF840m. spokojnie pociągnie w/w gry a nawet nowszy Fifa 15 czy BF4. Mocna bateria, matowa matryca.

Ewentualnie Dell insprion 3542 z i7 ulv i GF840m. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

niby lepsze lae te lenovo sa czesto awaryjne

Co za bzdura!!! Niby w czym lepsze ze ma i7? W takiej OBUDOWIE będzie SIE GRZAŁ!!!

A ta grafika r5 jest gorsza od integry W NIC NIE POGRASZ!!!

Nie masz pojęcia człowieku to sie nie wypowiadaj, a nie gadac aby napić posta potem autor kupi taki s**t i sie zdziwi jak mario bedzie musiał grac...

P.S sory ze sie uniosłem ale pseudo experci pownni byc na forum karani

Oba laptopy które Ci podałem wyzej miażdza tego Lenovo na śniadanie względem wydajności.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...