Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziś Ban za L# tylko do 10 Marzec 2015 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierd******* ide na eola

BoL również dostał bana za ZoomHacka. <3

Myślę, że przyczyna leży tu głębiej, bo 99% użytkowników L# oraz BoL'a zostało zbanowanych.

Obawiam się, że przez dłuższy czas twórcy będą rozwiązywać ten problem, bo niemożliwością byłoby się pomylić przy dwóch konkurencyjnych programach w tym samym miejscu.

Opublikowano

Jest to ban za bocenie nie za ZoomHacka .... używałem tylko bota i za niego jest ban zoomhacka nie miałem więc nie pierdolcie że jest on za zoomhack tylko za bota

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

Jest to ban za bocenie nie za ZoomHacka .... używałem tylko bota i za niego jest ban zoomhacka nie miałem więc nie pierdolcie że jest on za zoomhack tylko za bota

Za zoomhacka było, nie bociłem nigdy konta, tylko skrypty i zoomhacka i jakoś dostałem bana, więc nie '' pierdolimy ''..

Opublikowano

Teraz Ci co dostali bana za te zoomy będą monitorowani ;-)

Z tych co dostali bana niech lepiej teraz uważają co robią i czego używają ;-)

Sam leciałem konkretnie ale jakoś mi się udało nie dostać tego bana xD

Opublikowano

Za zoomhacka było, nie bociłem nigdy konta, tylko skrypty i zoomhacka i jakoś dostałem bana, więc nie '' pierdolimy ''..

To jak wytłumaczysz, że kumple używający zoomhacka nie dostali banów, na PBE również a ja dostałem mimo, że nigdy zoomhacka na oczy nie widziałem?

Opublikowano

Jest to za botowanie , najczęściej za zoomhacka raczej bardzo mała ilość dostała

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

co wy pierdolicie, to ban za afk albo flame a nie sharpa XDDDDDDDDDDDDDD śmieszki z mpc w translator wklepcie jak nie wierzycie lecz 2015 rok powinien dac wam cos do myslenia.

Za flame nie ma banów (jest tylko restrykcja czatu), a za afk'owanie masz leave bustera :)

Opublikowano

Za flame nie ma banów (jest tylko restrykcja czatu), a za afk'owanie masz leave bustera :)

ale z każdym banem i tak przychodzi email...

700 post :3

Kocham Renissance.

Opublikowano

Dziś dwa tygodnie jutro permban ;)

Bol czy l# z rito nie wygrają w życiu TAKA PRAWDA

i możecie płakać beczeć chuy wie co nie zmienicie tego

Ban za "zoomhacka" to taknaprawde oflagowanie konta do nadzoru ;)

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...