Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziś Ban za L# tylko do 10 Marzec 2015 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie to jest napisane, że za programy trzecie?

Przecież to normalny ban jak za flame czy afk, nie ma banów na kilka tygodni za czity o.O

Opublikowano

Ok skoro tak mówisz ale to dziwne bo na tym koncie mam mało rozegranych gier i od razu by rozdawali bana za flame. Na starym koncie miałem 5000gier i bana za flame nigdy nie dostałem.

Opublikowano

A o której godzinie dostaliście, może nawet o tej samej ;p Gdy ja dostałem bana to LoL się wyłączył sam od razu po meczu. Też tak mieliście?

Opublikowano

Ban był za zoomhacka w L#.

@Eryk Jest możliwe. Od 2 sezonu, gdy wykryli pojedyńcze Zoom-Hacki, to banowali zawsze na 2 tygodnie.

Potwierdzone info.

Tym razem skrypty safe, a tu zoomhack się wyłożył... No proszę... :P

Opublikowano

prędzej bym się spodziewał bana za baseulta xD niestety też dostałem :) do 10.03

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

A o której godzinie dostaliście, może nawet o tej samej ;p Gdy ja dostałem bana to LoL się wyłączył sam od razu po meczu. Też tak mieliście?

Wiadomość na pocztę przyszła dzisiaj po 8 jakoś. Na forum l# piszą, że za zoom hacka chociaż u mnie w mailu nie ma podanego powodu ale wszyscy dostali do 10.03

Opublikowano

również dostałem na koncie które lvlowałem na L# musi to być za zoom hacka , dziwi mnie tylko że do 10 marca czemu akurat tak , czemu nie perm ? dziwne jednak dalej widzimy że L# nadal w jakimś sensie jest wykrywalne , tym razem zoom hack następnym razem wykryją coś innego :P zobaczymy :D 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Witaj!

Na Twoim koncie zostało wykryte używanie nielegalnego oprogramowanie poszerzającego akceptowane przez nas pole widzenia w grze, znane również jako "Zoom hacking". W związku z tym nałożyliśmy na nie dwutygodniowe zawieszenie. Musisz wiedzieć, że używanie takich modyfikacji będzie w przyszłości skutkowało permanentnym zawieszeniem Twojego konta. Zależy nam na tym, aby wszyscy Przywoływacze grali na równych zasadach, promując w ten sposób ducha zdrowej rywalizacji i sportowej postawy. Zauważ, że korzystanie z modyfikacji klienta League of Legends jest wbrew naszym Zasadom Użytkowania:

VI. KODEKS POSTĘPOWANIA

J. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów", „botów", „trainerów", programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.

Tu znajdziesz pełne warunki użytkowania:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Pozdrawiam / Kind Regards

JzL Kapitano

Opublikowano

Witaj!

Na Twoim koncie zostało wykryte używanie nielegalnego oprogramowanie poszerzającego akceptowane przez nas pole widzenia w grze, znane również jako "Zoom hacking". W związku z tym nałożyliśmy na nie dwutygodniowe zawieszenie. Musisz wiedzieć, że używanie takich modyfikacji będzie w przyszłości skutkowało permanentnym zawieszeniem Twojego konta. Zależy nam na tym, aby wszyscy Przywoływacze grali na równych zasadach, promując w ten sposób ducha zdrowej rywalizacji i sportowej postawy. Zauważ, że korzystanie z modyfikacji klienta League of Legends jest wbrew naszym Zasadom Użytkowania:

VI. KODEKS POSTĘPOWANIA

J. Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów", „botów", „trainerów", programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.

Tu znajdziesz pełne warunki użytkowania:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Pozdrawiam / Kind Regards

JzL Kapitano

widzisz bylo zooma nie uzywac ;] moge jakiegos ss? bo tak nie uwieze

Opublikowano

Jezus ale beka L# nie wykryli ale zoom hacka w nim to juz tak :P

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...