Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jakiego skina do ziggsa ?

™PanPrawdy™

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Szalony naukowiec ziggs wygląda ciekawie w grze :D ładne kolorki, śnieżny ma też fajne animacje :D mam tylko te, więc o innych sie nie wypowiadam xD Basenowy wszyscy mają więc jak dla mnie nuda. :D Kup według swojego gustu.  B)  ^_^

Opublikowano

Basenowy i Śnieżny - oba skiny są bardzo ładne, arty, wygląd postaci w grze i animacje. Obecnie z tych dwóch dostępny jest Basenowy, więc jego bym wybrała.

Opublikowano

imo śnieżny, lepszy splash art, a animacje też są niczego sobie.

Opublikowano

Zastanawiam się teraz tylko i wyłącznie nad basenowym i śnieżnym. Rp czekają i muszę je wydać.

Reff. Proszę o szybką odpowiedź. Czytam każdy komentarz.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Zastanawiam się teraz tylko i wyłącznie nad basenowym i śnieżnym. Rp czekają i muszę je wydać.

Śnieżne skiny mają to do siebie, że się wyróżniają od innych. Imo warty wziąć zimowy, gdyż wygląda naprawdę fajnie, czyli zmienione skille, champion podczas gry, splashart itd.

Opublikowano

Basenowy Ziggs jest śliczny, art, jak i wygląd w grze, mimo, że osobiście uważam śnieżnego za ładniejszy, to chyba już dostępny nie jest. :c

­

Opublikowano

Zdecydowanie Zimowy, jak napisał Zarax - te skiny się wyróżniają, ma fajne animacje skilli no i ogólnie cały splash i wygląd postaci w grze jest według mnie najlepszy! :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...