Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie można wgrać save

Kox_Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Mam problem z save jak sciągam save z jakieś strony np modern house czy cos i przez 7zip wypakowuje wklejam do appdata i .minecraft i saves wklejam to tam i wchodze do minecraft'a a tego save nie ma :( Jak zrobic zeby na 100% działał :( Bo naprzyklad chcialem nagrac parkour a tu nie ma tego save :( 

POMOCY LUDZIE!

Opublikowano

Po pierwsze zły dział! Tutaj dajesz poradniki, a nie prosisz o pomoc.

Musisz wkleić so saves folder, nie pliki z folderu, ani nie archiwum czy folder.zip. Czysty folder. A jak nie działa, to możliwe, że save jest stary, z wersji ze starym generatorem i nie pójdzie.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Pewnie save zepsuty. Pobierz z innej strony.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Polecam ci do takich paczek pobrac program Winrar bo jakos ja mialem przy tym problemy.

Bo czasami autorzy kompresuja pliki nie patrzac i tak sie dzieje wiec do tego wlasnie ten program co podalem powinnien pomoc.

Opublikowano

Bo czasami autorzy kompresuja pliki nie patrzac i tak sie dzieje wiec do tego wlasnie ten program co podalem powinnien pomoc.

Co ma tu kompresja do rzeczy? Nie ma znaczenia, jakiego programu używasz. Wypakowane pliki zawsze są takie same...

Temat:

Głupie pytanie, ale być może przez pomyłkę wypakowałeś świat w o jeden podfolder za dużo? Plik level.dat powinien się znajdować w folderze /saves/swiat/

Opublikowano

KONIEC TEMATU JUŻ OD DAWNA MIAŁEM ALE ZAPOMNIAŁĘM ZAMKNĄĆ TEMATU !!

Bo WinRar Pobrałem i jest :D Wypakowałem przez winrar i jest :)

A Wogule Save moze byc na wersje 1.0.0 a działa na 1.8.3 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...