Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co byście chcieli zobaczyć na SkyBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, to coś ORYGINALNEGO lub lepszego, bo ostatnio serwery z Survival/Wojny Gildii/E-M-H-HC zamieniły się na SkyBlock.
Nie wiem mógł bym coś napisać ale pewnie jak wiadomo "konkurencja" pod*******a pomysły a potem podpisują się pod to.

Możesz dać coś typu Flat SB / na wodzie / HardCore SkyBlock nie wiem pełno jest pomysłów tylko trzeba przemyśleć go i ulepszyć :)

531001454960877632167.png

Opublikowano

Miłą atmosfere , administracje +16 , coś orginalnego, ładny spawn , rozbudowane pluginy ;).

.

Opublikowano

Zwyczajny skyblock - to ma być survival w powietrzu, bez żadnych mob aren, kopalni, itp. Żeby było trudno to jedyne miejsce zdobywania rzeczy to sklep - więc tutaj musi byc taka ekonomia aby za łatwo nie było, przez co gracze nie zbudują czegoś w 2 dni i stwierdzą ze kończą grę. Niech się wysilą troche. No i tak jak kolega wyżej napisał - miła atmosfera, administracja w miare dojrzała i ładny spawn. Taki według mnie powinien być dobry skyblock.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

ja bym chciał na takim skyblocku drop z  cobbla np diaxow itp i jeszcze do tego areny 1vs1 tak żeby było połączone pvp ze skyblockiem :)

Opublikowano

PvP na skyblocku to chyba nie jest dobry pomysł. Co do tego co możesz dodać to spolszcz komendy, zrób bardzo ograniczony sklep, który będzie blokował kupowanie cobbla itp, ponieważ SkyBlock powinien być takim survivalem na małej wyspie. Dodaj jeszcze może powiększone wyspy początkowe dla Vip itp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...